Haberler

Volkan Konak Canlı Yayında İsyan Etti

Güncelleme:

TV8'de yayınlanan Aramızda Kalsın'a konuk olan ünlü sanatçı, art arda gelen ve ülkenin gündemine bomba gibi düşen kazalara isyan etti.

TV8' ekranlarının sevilen ismi Pelin Çini ile magazin dünyasının duayen ismi Salih Keçeci'nin sunduğu 'Aramızda Kalsın' programına konuk olan Volkan Konak canlı yayında isyan etti.

Yapılan açıklamalarda asansörün düşmesi, köprüye kamyonun çarpması ve son olarak devrilen kurumuış ağaçtan dolayı canların yitirilmesinin 'kaderden' kaynaklandığını söyleyenlere tepki gösteren Kuzeyin oğlu canlı yayında şunları söyledi:

'İNANÇ KONUSUNDAN PARA KAZANAN İNSANLAR AYIP EDİYORLAR'

İnanç konusundan para kazanan insanlar ayıp ediyorlar.Kader konusunu açmaları lazım. Kader vardır aa kader limitlerdir. Nedir o? 200 sene yaşayamaman kaderdir. Dünyanın dönmesini engelleyememen kaderdir.Güneşin doğmasını engelleyememen kaderdir.Yani büyük prodüksiyonlar ve büyük limitlerdir. Trafik kazaları iddia ediyorum ve sabaha kadar tartışırım; kader değildir.

'ÖLÜMLER KADER İSE NEDEN İÇERİDE İNSANLAR YATIYOR'

Ben şu soruyu soruyorum o zaman lütfen cevap verin; eğer bu ölümler kader ise neden içeride insanlar yatıyor? Çelişki değil mi bu? Kaderse ceza almaması gerek doğru mu? O zaman yalan söylemeyeceksiniz insanlara! Trafik kazası kader değildir. Asansörün düşmesi kader değildir.Madenlerde ölmek kader değildir. Hepsi cinayettir.Kasıtlı veya kasıtsız önemli değil.

'BEYKOZ'DAKİ AĞACIN DÜŞMESİ KADER DEĞİL CİNAYETTİR'

Beykoz'da ağaç düştü, 2 kadıncağız öldü. Biri emekli öğretmendi. Haberde diyor ki; 'Rüzgar yoktu, yağmur yoktu. Ağaç devrildi.' Be oğlum, ağaçta yaprak bile yok. Kurumuş ve düştü. Bu kadar basit. Bütün mesele o ağaca analiz yapılacaktı.Avrupa'da olduğu gibi.Onların künyeleri vardır. Zamanında kesilecekti. 'Rüzgar yok. Hay Allah! Kader...' Kader değil! Bu kasıtlı olmayan bir cinayettir! Cinayet demeyelim, ölüme sebebiyettir. İhmaldir.

Neden din uzmanları bu kazaların kader olmadığını söylemiyor?

Biz müzik öğretmeye çalışan duygusal insanlarız. Bir ülkede 35 kişi bir günde boğulurm u ya? Allah aşkına bana bunun cevabını verir misiniz. Neden din uzmanları bunun kader olmadığını söylemiyor? 35 kişi ya! İnanamıyorum. Şimdi bu kader midir? Yüzme bilmeyen balık tutamaz kardeşim! Bu kadar basit.

'BEN EMNİYET KEMERİ SIKIŞTIĞI İÇİN YANARAK ÖLEN ADAM GÖRDÜM'

Ben ulaşım sorumluma makas aldırdım. Arabanızda ulaşabileceğiniz yakın yerde makas var mı? Çok basit bir nüans söyleyeyim. Trafik kazasında emniyet kemeri kilitlenebilir.Asla açamazsın onu.Yapacağın tek şey o makasla emniyet kemerini kesmek. İşte bu ölüm kader değildir. Ben arabasının içinde kemeri sıkıştığı için yanarak ölen bir adam gördüm.Dolayısıyla uzun yol araba kullanan biri olarak söylüyorum, trafik kazaları asla kader değildir.

'SİZİ YALANLA BESLİYORLAR, KAZALAR KADER DEĞİL'

Yalan söylüyorlar! Saygı değer izleyenlerimiz, elleri öpülesiler sizi yalanla besliyorlar. Kader bu değildir.İşlerine geliyor öyle söylüyorlar. Lütfen dikkatli olun. Uzun yaşayın, türkülerden daha uzun ömürleriniz olsun. Lütfen!

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Aramızda Kalsın Volkan Konak Beykoz Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

Trabzonlu:

Bu Adamdanda anca böyle sacma sapan bi aciklama gelebilirdi zaten. Hükumeti karaliyacam diye Kaderi inkar ediyor.

11
28
yanıtYanıtla
Almanyali_66:

Ne oldu Volkan Bey ? Kizim icin Sahneyi vs birakiyorum reklamlari sökmüyor mu artik basimiza Kadere Isyan edecek kadar alcaldin ? Ihmal mutlaka bazi konularda vardir ama senin söylediklerin kadar ?? Tövbe tövbe. . hasa. . . . Git isine Volkan Bey. . . Yoksa CHP ye katilma gibi bir derdin mi var ? Teklif mi geldi yoksa ?

9
23
yanıtYanıtla
temel:

volkan hemşerim bu ülke de bu kadar salak oldukca ve aptal sürüsü var iken bunların seni anlaması çok zor be dostum

23
6
yanıtYanıtla
adalet:

işi siyasete dökmeyin arkadaşlar volkan abi insan hayatından bahsediyor koyun olmayın

20
2
yanıtYanıtla
SEMİH:

BU DA KENDİNİ SİYASETÇİ SANIYOR. VOLKAN OĞLUM AMERİKAN EMPERYALİZMİNE KARŞIYIM DİYİP AMERİKANIN EN BÜYÜK MARKASI COLA REKLAMI, SPONSORLUĞUNA BE GİRMEDİM SEN GİRDİN !

9
12
yanıtYanıtla
RICO:

Al eline sazini muzigini yap, kader i anlatmak sana mi kaldi cahil herif. . Agac dusmus de neden onceden onlem alinmamis diyor. . Dunyayi durduramiyorda, insanlar neden 200 yil yasamiyor da. . Demekki o agacin dusecegi zaman varmis, kimin eceli geldiyse o anda onlar orda bulunmus. . Yauu bu bir dongudur, alin yazisidir, kaderi onlemeye insanoglunun gucu yetmez, bizler caresiz kullariz, bu dunyada sevabimizla gunahimizla bir sekilde yasayip olecez. . Kader i , cenneti, cehennemi , olup-dirilmeyi tartisip gunaha girmeyelim. . Imanimizi koruyalim. . Kader e iman edelim. Saygilar. . Bunun gibi sanatci olup da kendini bilim adami zannedenlere de muziginden baska diger taraflarina fazla takilmayalim.

2
11
yanıtYanıtla
kısaca...:

senin ilmin yetmez. . . sen türkünü çığır. . . . birazda hamsi ye zihnin açılsın. . işini yap. . bu işlere merakın varsa , niyet et beni bulursun; seni eğitirim. . .

2
8
yanıtYanıtla
kısaca...:

Emniyet kemeri takmadığı için kurtulan ve sağ kalan çok kimse tanıyorum. . ancakkemer zararlı demem. . takanada seni kurtarır demem. . rabb bilir. . sigara içenede ölür diyen ahmaktır; ilmden-rabb yasasından bi haber gafillerdir derim. .

2
1
yanıtYanıtla
kısaca...:

Rabb yakınının memnuniyeti-rızası doğrultusunda hüküm verir ve olanlar bu yöndedir. . nedenini rabb bilir. . niyeti (yakınının)önemlidir. . bi rabb yakını bu lafına kızıp sana lanet dilese başına gelir. bu senin kaderin olur. . özetle bu. .

1
1
yanıtYanıtla
nuri:

ayiptir din düsmanlari siziavrupada tam aksine HRISTIYANLAR DEMOKRAT PARTISI hükumeteburada böyle birsey bile yasakadam ol adam

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title