Haberler

Volkan Demirel ve Caner Erkin PFDK'da

Güncelleme:

Maç sonrası koridorlarda, "İki tane o..... çocuğunun açıklamalarından etkilenip maç yönetiyorsunuz" diye bağıran Volkan ve hakeme beddua eden Caner PFDK'ya sevk edildi.

Fenerbahçe- Trabzonspor maçı Caner'den sonra Volkan Demirel'in de başını yakacak. Cumartesi günü oynanan ve golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmadan sonra yaşanan olaylar zincirine sarı-lacivertli takımın file bekçisi Volkan'ın da dahil olduğu ve soyunma odası koridorunda küfür ettiği için bugün tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi.

"İKİ TANE O..... ÇOCUĞUNUN..."

Maçın sonunda Bülent Yıldırım ve yardımcılarıyla kısa bir diyalog içine giren ve "Birkaç kişinin ağzına bakıp etkileniyorsunuz. Bizim emeğimize ne olacak" çıkışında bulunan Volkan'ın soyunma odası koridoruna hakemlerden birkaç metre önde girdiği ve "İki tane o..... çocuğunun açıklamalarından etkilenip maç yönetiyorsunuz. Göz göre göre penaltımızı vermediniz" ifadelerini kullandığı belirlendi. Volkan'ın yüksek sesle sarf ettiği bu sözlerin maçın temsilcisi tarafından rapor edildiği ve bugün TFF'ye ulaştırıldığı kaydedildi.

1 İLA 3 MAÇ CEZA

Direkt olarak hakemin yüzüne söylenmemesine karşın yakın mesafeden ve onların işiteceği tonda kullanılan bu sözler nedeniyle Volkan'ın tedbirli olarak sevki yapılacağı için hafta içinde oynanacak Ziraat Türkiye kupası maçında forma giyemeyeceği, "centilmenliğe aykırı sözler" başlıklı disiplin talimatına göre de 1 ila 3 maç arası ceza almasının gündemde olduğu bildirildi.

CANER DE PFDK'DA

Volkan'ın sevkinden sonra Hukuk Müşavirliği'nin hakem Bülent Yıldırım'dan da ek rapor isteyeceği öğrenildi. Öte yandan Caner Erkin de hakemlere beddua ettiği için PFDK'ya sevk edildi.

YILDIRIM'IN NOTU BELLİ OLDU

Bülent Yıldırım, karşılaşmanın hakem gözlemcisinden "çok iyi, övgüye değer" anlamına gelen 8,5 puan aldı. 8,4 hakem gözlemcilerinin hakemlere verdiği tam puan anlamına gelirken Bülent Yıldırım'ın bu puanın da üstüne çıkması dikkat çekti. 8,5 puan "kusursuz hakem yönetimi" ve "bundan sonra bu tarz zorlu maçları yönetebilir" anlamına geliyor.

MHK'DEN HAKEMLERE UYARI

Ayrıca MHK, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, maç öncesinde Bülent Yıldırım'ı aramasının ardınan tüm hakemlere, tanımadıkları numaraları açmamaları yönünde uyarıda bulundu.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bülent Yıldırım Volkan Demirel Trabzonspor Caner Erkin Spor Haberler

500

Yorumlar (44)

SANCAR:

Volkan doğru demiş. Volkanın kastettiği kişi maçtan sonra Fener''e penaltı verilseydi takımı sahadan çekecektim dedi ve Volkan''ı köküne kadar haklı çıkardı.

55
11
yanıtYanıtla
Mechul:

Ulen terbiyesiz millet sana küfür edince ağlıyordun elbetteki sana küfür edilmesini tasvip etmiyoruz hiç kimseye edilmemeleidr ama sen ağlarken başkasına niye edin densiz

29
9
yanıtYanıtla
..mobilWeb@haberler.com:

Volkan defol git bu takımdan

30
4
yanıtYanıtla
MURAT YAZ:

Birisi bu insan müsvettelerinin haddini bildirmesi lazım.

11
20
yanıtYanıtla
zaza:

ne yapsın herkesi kendi gibi biliyor

14
17
yanıtYanıtla
mrt01mobilWeb@haberler.com:

Yemedi mi caner volkan siz önce kendi başkanınız i ve kendinizi yontun sonra başkalarına bakın. Yememis belli.

15
15
yanıtYanıtla
Bunlar hep aynı..Mobil-IOS:

FB başkanı öyle olursa topçoları da işte böyle olur!

17
12
yanıtYanıtla
FENERLI:

Yalakacilarin TFF-si varsa FB-de ALLAHI var . Allah FB yardim eder merak etmeyin

11
18
yanıtYanıtla
realite:

emre volkan caner, bu 3 hırslı fb yi hedef alarak fb yi durduracağını sanan zavallılar, isterseniz karma takımla çıkın fb alayınıza bedel. . . . ligin tek büyüğü fb dir, gerisi fasa fisodur. . .

17
10
yanıtYanıtla
ErcanMobil-ANDROID:

En az 10 maç men olmalı

22
5
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title