Haberler

    Volkan Demirel: Gol Atınca Ağlayalım Mı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, atılan gol sonrası yaptığı sevinç gösterilerine yapılan tepkilere ise "Gol atınca ağlayalım mı?" sorusunu sordu.

    Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

    "İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

    Fenerbahçe'nin Mersin İdman Yurdu galibiyeti sonrası açıklamalar yapan Volkan Demirel, "Çok pozisyon harcadığımız bir maç oldu. Mersin de pozisyonlar buldu. Mersin'i iyi mücadelelerinden ötürü tebrik ediyorum. Ama büyük takım olduğumuzu gösterdik ve ortaya koyduğumuz mücadeleyle kazandık. Mersin İdman Yurdu'nun da kaçırdığı pozisyonlar var ama biz daha fazla pozisyon yakaladık. Şampiyonluğa daha da yaklaştık. İnşallah 2 hafta sonra şampiyon olacağız" dedi.

    "GOL ATINCA AĞLAYALIM MI"

    Maç içerisinde kendisine tepki gösterilmesiyle ilgili olarak ise Volkan Demirel, "Gol olunca sevinmemizi istemiyorlar, herhalde oturup ağlayacağız. Bunu bilerek yapmıyoruz, içten gelen bir duygu. Her golden sonra bu sevinci yaşıyorum. Bazıları içten gelen duyguları bilmediği için böyle tepki gösteriyorlar galiba. Tepki görmeye alıştım. Vatan haini de olduk, annemiz, karımız, çocuğumuz da küfür yedi. Şampiyon olduktan sonra bunları uzun uzun konuşuruz" ifadelerini kullandı.

    "2-3 HAFTA ŞANSSIZ GOLLER YEDİM"

    Son haftalarda yanlış pozisyoyan alıyor yönündeki eleştiriler için de yorum yapan Volkan Demirel, "Artık eleştirileri dikkate almıyorum. İyi günlerimiz gibi kötü günlerimiz olcaktır. 2-3 maçtır şanssız goller yedim. Benim de iyi ve kötü günlerim olacaktır. İki üç maçtır istenilen peformans sergeleyemedim. Onun için sıkıntı yok. Görev verildiği sürece elimden gelen en iyisin yapmaya çalışıyorum" diye sözlerini bitirdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mersin İdmanyurdu Volkan Demirel Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (18)

    fenerli ibo:

    bu volkan tam bir hanzo. maymunlar gibi seviniyor. her maçta ıslıklanıyor. yuhalanıyor. uslanmaz bu adam. futbolu bıraksın. türk futboluna zarar veriyor. gençlere kötü örnek oluyor.

    19
    3
    yanıtYanıtla
    kobramobilWeb@haberler.com:

    Agla kabasakal

    7
    3
    yanıtYanıtla
    Serkan karademirMobil-IOS:

    Ula Volkan fenerliyim hemde fanatik ama abi çok pis herifsin bi insan bu kadar mı sevilmez

    6
    4
    yanıtYanıtla
    BU OYUNU KİRLETENLER GİTSİN !!!:

    MELO PANDEV SNEJDER DZEMALİ GİTMELİDİR.

    1
    9
    yanıtYanıtla
    afyonlu:

    türk futbolunun yüz karası. her yerde yuhalanıyor, ıslıklsnıyor. bi aynaya baksın. çirkin adam, gerçekten türk futboluna zarar veriyor. sevinmesini bilmiyor. ayıp ayıp

    7
    2
    yanıtYanıtla
    ADEM DOĞAN:

    FENERLİNİNN FENERLİDEN BASKA DOSTU YOK. . . SEVİNCEK TABİ SİZE NE . . .

    1
    8
    yanıtYanıtla
    BU OYUNU KİRLETENLER GİTSİN !!!:

    Bir türk insanı olarak Fenerbahçenin şike yapan yöneticilerinin hala Fenerbahçe yönetiminde çalışması gerçekten vahim bi durum.

    7
    1
    yanıtYanıtla
    oktay:

    ayı volkan şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık diyor:)))))))))))

    4
    4
    yanıtYanıtla
    EkmeksporlumobilWeb@haberler.com:

    Tam bir hanzo sevimsiz yaratık.

    5
    3
    yanıtYanıtla
    SoyluMobil-IOS:

    İnsan ol azcık her gittiginiz yerde yuhlanıyorsunuz

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title