Haberler

    Volkan Demirel'e Teşekkür Ederim'

    Trabzon deplasmanında, Alanyaspor'un devleşen kalecisi Haydar Yılmaz, Radyospor'da İlker Koç ve Emrah Karalinç'e bağlanıp performansını değerlendirdi!

    Trabzon deplasmanında, Alanyaspor'un devleşen kalecisi Haydar Yılmaz, Radyospor'da İlker Koç ve Emrah Karalinç'e bağlanıp performansını değerlendirdi!



    İşte o açıklamalar:



    ''Trabzonspor, son haftalarda çıkışta olan bir kulüptü, atmosferde çok üst düzeydi ve puan aldığımız için çok çok mutluyuz.



    Buffon'a benzetilmek güzel

    Benim sosyal medyada hiç hesabım yok, akrabalarım benimle ilgili yazılanları gösterince mutlu oldum. Buffon'la kıyaslanmak ismimin böyle telaffuz edilmesi beni mutlu etti.



    Trabzonspor'a karşı özel bir motivasyonum yok ama iyi oyunum öyle denk geldi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı oynama fırsatım olmadı ama diğer maçlarda oynama şansı bulursam o zaman göreceğiz.



    Büyük takımlara karşı konsantre olmak daha kolay oluyor, Trabzonspor karşısında da konsantreydim ama sabaha kadar uyumayıp maçı da düşünmedim.



    Kariyer olarak ilk hedefim bu sezon Alanyaspor'u lig de tutmak. Ayrıca vücudumun gittiği yere kadar oynamak istiyorum. Milli Takım hedefim falan hedefim yok ama çağrılırsam tabiki mutlu olurum.



    Maç sonu hocam elimi sıktı, tebrik etti. Bugün antrenmanda arkadaşlarım beni yine tebrik ettiler.



    Volkan Demirel'in duruşunu beğeniyorum

    Benim en beğendiğim kaleci Karcemaskas, onun stilini tarzını, konsantrasyonunu taktir ediyorum.Bir de Volkan Demirel'i beğeniyorum, baskılara eleştirilere rağmen onun duruşunu Fenerbahçe'ye sahip çıkmasını doğru buluyorum ve teşekkür ediyorum kendisine. Saffet Susic hocama diyeceğim tek şey, ekibine ve bana güvensin, gerisini bize bıraksın.''

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Volkan Demirel Haydar Yılmaz İlker Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title