Haberler

    Fatih Terim, Volkan Demirel'i Kadroya Almadı

    Güncelleme:

    Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'i Milli Takımın aday kadrosuna almadı.

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Danimarka ile oynanacak hazırlık maçı ve İzlanda ile oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşmasının aday kadrosunu belirledi.

    Terim, 24 kişilik aday kadroya Süper Kupa maçında Felipe Melo ile yaşadıkları ve maç sonrası yaptığı açıklamlarla tartışmalara yol açan ve 3 maçtan men cezası alan Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel'i dahil etmedi.

    İşte A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu:

    KALE: Onur Kıvrak (Trabzonspor), Mert Günok (Fenerbahçe), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir)

    DEFANS: Ömer Toprak (Leverkusen), Ersan Gülüm (Beşiktaş), Hakan Balta (Galatasaray), Tarık Çamdal (Eskişehir), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Caner Erkin (Fenerbahçe), Semih Kaya (Galatasaray)

    ORTA SAHA: Ozan Tufan (Bursaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Selçuk İnan (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Leverkusen), Arda Turan (Atletico Madrid), Olcay Şahan (Beşiktaş), Olcan Adın (Galatasaray), Ahmet İlhan Özek (Karabükspor)

    FORVET: Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Galatasaray), Mevlüt Erdinç (St. Etienne)

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Volkan Demirel Fatih Terim Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title