Haberler

Volkan Demirel'den Beşiktaş Maçı Yorumu: Bu İş Daha Bitmedi

Güncelleme:

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor - Beşiktaş maçıyla ilgili "Size söylemiştim, bu iş daha bitmedi. İnanırsak sezon sonu unutamayacağımız hikaye yazarız." dedi.

Beşiktaş ile şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe, dün Siyah-beyazlı ekibin Akhisar Belediyespor maçını kampta izledi. Akhisar 3-2 öndeyken 89'da Soner'in orta sahadan kaleye gönderdiği top yere çarpıp üst direkten döndüğünde futbolcular kelimenin tam anlamıyla kahroldu.

Herkes 'Ah bu gol nasıl kaçar, iş bitiyordu' diye üzülürken, Cenk'in 90+1'deki beraberlik golü ise moralleri iyice bozdu. Yine de maçın 3-3 bitmesi futbolcuları bir nebze olsun mutlu ederken kaptan Volkan, 'Size söylemiştim, bu iş daha bitmedi. İnanırsak sezon sonu unutamayacağımız bir hikaye yazarız' diyerek arkadaşlarını motive etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

TAM OTOMATİK:

Şöförü olmayan tam otomatik araca benzeyen FB e şimdiye kadar uzak ara şampiyonluğunu ilan etmeliydi. Birçok maçı hoca yüzünden kaybeden bu takıma inanacak taraftar kalmadıki, hemen hemen her maçın en iyi oyuncularını kulübeye çeken, sanki FB nin içindeki ajan gibi davranan pereria bu ülkeye son yıllarda gelmiş geçmiş en kötü hoca olarak iz bırakcak gibi duruyor, önce hocadan kurtulun zaten kendi kendinize şampiyon olurdunuz.

57
1
yanıtYanıtla
gs 31:

ayı terım senı daga gondermedımı once ozur dıle

32
4
yanıtYanıtla
Adanali Celal:

Ya bu hakikaten ayi ha arkadaslar bunun yuzundeki sakallar ayni ayinin killarina benziyor ha lan sen once ayiliktan kurtul git bir tras ol tras Ayi Yogi sonra hayal kurrrr

32
3
yanıtYanıtla
blueice:

Eskiden 23 Nisan''larda ülkemize yabancı çocuklar gelirdi. Ailelerimizde misafir olurdu. Gösteriler olurdu , televizyonlarda , stadlarda organizasyonlar olurdu. Şimdi bunların hiçbirisi yok Akp ye oy veren ufacık da olsa bir kesim bunlardan rahatsız olmuyor mu. Bu ülkeyi ülke yapan değerlerimiz bilerek yok ediliyor. .

4
8
yanıtYanıtla
MehemeMobil-IOS:

Hala sampiyonluk kelimesini agzina aliyor hele siz bugun trabzonu yenin ondan sonra hayal kurun

2
8
yanıtYanıtla
acılı adana:

biri şuna kaybedenler kulubunde oynadığını hatırlatsın. zuhahahahaaa

4
5
yanıtYanıtla
AYI:

allahın ayısı söylemiş miş

3
3
yanıtYanıtla
T. Ü.M:

Volkan ne güzel dedi bu is daha bitmedei, biz unutmadik yaptigin edepsizligi, sen bir kariyerini bitir bir iki sene gözden kaybol senin Milli Takimi birakip gitmenin hatirini soracaz, biz unutmadik, sen git Futbolunu oyna kendini bu Dünya ya birak ama gercek hayat seni bekliyor. Ne Aziz ne de baskalari seni kurtarir seni türkiye de. Unutmadik seni.

5
0
yanıtYanıtla
kartalMobil-ANDROID:

he sen bugün kesin yeneceksin yeniden bile hala kartalım 3 puan önde sanki lider olacak

3
2
yanıtYanıtla
VIZVIZARI:

Soner'' in direkten dönen topu maçın değil ligin kırılma anıdır, izleyin ve görün.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title