Haberler

Volkan Demirel: 40 Yaşına Kadar Oynamak İstiyorum

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 34 yaşındaki file bekçisi Volkan Demirel, "Takımın kaptanlığını yapmak harika bir gurur. Fenerbahçe bana imkan verirse 40 yaşına dek oynamak istiyorum." dedi.

Fenerbahçe'nin tercübeli file bekçisi Volkan Demirel, 40 yaşına kadar futbol oynamak istediğini söyledi. Sarı-lacivertlilerin kaptanı ayrıca milli takıma çağırılması halinde koşa koşa gideceğini ifade etti.

Volkan şöyle konuştu: "Formayı giydiğim zamanlarda sonuna kadar savaşıp mücadele etmeye uğraştım. Milli Takım'a ne zaman çağrılırsam, canı gönülden, koşarak gitmek isterim. Yaşadığım bir süreç var, orada kendimi tam ifade edemediğim için milli takımdan uzak kaldım.

"MİLLİ FORMADAN OLDUM"

Bir duruş sergiledim ama vatan haini ilan edildim. Şu an arkadaşlarımın yaşadığını ilk ben tattım. Her zaman milli takımın yanındayım. Orada olsam da olmasam da her yenilgide üzülüyorum. Avrupa Şampiyonası'nda yaşananları kimsenin yaşamasını istemem. Bir duruş sergilemek istedim, milli formamdan oldum. 70 kez forma giydim ve elimden geleni yapmaya çalıştım."

"ARTIK NEYİN NE OLDUĞU BELLİ"

Hayatımın en değerli şampiyonluğu, 2010-11'de kazandığımız şampiyonluktur. Bunun üstüne de şampiyonluk gelmeyecektir. Bu şampiyonlukla ilgili çok konuştuk, artık çok konuşmuyoruz. Neyin ne olduğu çok açık ve net. Hak ettiğimiz bir şampiyonluktu.

15 yıldır Fenerbahçe camiasının içerisindeyim. Futbolu bıraktıktan sonra, antrenör ya da yönetici olarak Fenerbahçe'de görev almak istiyorum. Taraftarı olduğum takımın kaptanlığını yapmak harika bir duygu. Onur, gurur veriyor. Fenerbahçe bana imkan verirse, 40 yaşına dek oynamak istiyorum."

(Amkspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title