Haberler

Voleybolda Transfer

Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, geçen yıl Tokat Belediye Plevnespor'da forma giyen pasör Gökhan Çatal'ı transfer etti.

Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, geçen yıl Tokat Belediye Plevnespor'da forma giyen pasör Gökhan Çatal'ı transfer etti.

İnegöl Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Baştürk, İnegöl Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Gökhan ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Gökhan Çatal'ın takıma katkı sağlayacağına inandıklarını belirten Baştürk, şöyle konuştu:

"Gökhan 1990 doğumlu, 1,90 boyunda. Voleybola Emniyetspor'da başlayıp, sırasıyla TOFAŞ, Maliye Milli Piyango, Halkbank, Tokat Belediye Plevnespor takımlarında forma giymiş. Ayrıca 22 kez de milli takım formasını giyen bir arkadaş. Önümüzdeki yıl itibarıyla da İnegöl Belediyespor'un başarıları için ter dökecek. Bundan sonraki transferlerimiz de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Önümüzdeki günlerde bu transferleri duyuracağız. Hedefimiz, bir önceki yıla göre daha üst sıralarda ligi bitirebilecek bir takım oluşturmak. Transferin iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum."

Gökhan da Bursalı olarak İnegöl Belediyespor'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "İnşallah geçen seneye göre ligi daha iyi yerlerde bitirmek için elimizden gelen uğraşı vereceğiz. İki taraf için de hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Gökhan Çatal, daha sonra kendisini 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: AA / Spor

İnegöl Belediyespor Tokat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title