Haberler

Voleybolda "Filenin Fidanları" Projesi

Güncelleme:

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Amway firmasının işbirliğiyle gerçekleştirilen "Filenin Fidanları" projesi kapsamında, Trabzon'daki okullara voleybol setleri dağıtıldı.

19 Mayıs Spor Salonunda düzenlenen programa, Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, TVF Başkanı Özkan Mutlugil, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Amway Avrupa Dış İlişkiler Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu, milli voleybolcular Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Arelya Karasay ile okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Projenin başlangıcının Trabzon'da yapılıyor olmasının çok anlamlı olduğunu belirten Vali Yardımcısı Ertekin, "Trabzon bir spor kenti ve voleybolda mücadele eden önemli takımları bulunuyor. Aslında gençlerimizin spora olan ilgisinin arttığı bir şehir. Bu çalışma için ilk olarak Trabzon'un seçilmesi de bu açıdan anlamlı olmuş. Bu çalışmanın hem kentimiz hem de ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

TVF Başkanı Mutlugil ise federasyon olarak gençlerin spora başlamasının tek amaçları olduğunu vurgulayarak, "Voleybol sporunun ülke geneline yayılmasını sağlayarak bu sporu geliştirmek istiyoruz. Bu anlamda federasyon olarak ülkemizde 7-12 yaş arasındaki çocuklarımızı voleybol ile buluşturarak onların spor kültürünü kazanmalarını sağlıyoruz. Amacımız ülkemizin her ilçesinde ve okulunda çocuklarımızı sporla buluşturmak" diye konuştu.

Amway Avrupa Dış İlişkiler Bölge Müdürü Çorbacıoğlu da proje kapsamında okullara gönderilecek 300 mini voleybol seti ile geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlanacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından programa katılan okul yöneticileri ve öğrencilere, içerisinde voleybol filesi, voleybol topu ve oynama kitapçığının yer aldığı setler dağıtıldı.

Türkiye genelinde 7-12 yaş grubundaki çocukların spora ve voleybola ilgilerini artırarak, geleceğin voleybolcularının yetişmesine fırsat yaratacak "Filenin Fidanları" projesi kapsamında, İstanbul, Bursa, İzmit, Adapazarı, Zonguldak, Eskişehir, Manisa, İzmir, Antalya, Konya, Aksaray, Kayseri, Samsun, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Mardin, Muş ve Van'da belirlenen okullara bundan sonraki süreçte de özel setlerin dağıtılmasına devam edileceği bildirildi. - Trabzon

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu 19 Mayıs Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title