Haberler

Voleybolcuların Şampiyonluk Kutlaması

Güncelleme:

Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda şampiyon olarak Bursa'ya takım sporlarında ilk şampiyonluğu yaşatan, Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik heyet başarılarını şampiyonluk yemeğiyle kutladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Akademik Odalar Birliğinde (BAOB) bir restoranda verilen şampiyonluk yemeğine, sporcular ve teknik heyet yer aldı. Yemek öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursa Büyükşehir Belediye spor'un başarılı antrenörü Emin İmen, yaptığı açıklamada, Bursa'ya ilk defa böyle tarihi bir zafer kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür eden İmen, şampiyonluğun sevincini yaşamaya devam ettiklerini belirterek, "Hala maçı yaşıyoruz, daha toparlanamadık. Birkaç gün sonra toparlanırız. Çünkü lige devam etmemiz lazım. Önümüzde play-off'lar var. Hala o mutluluğu zirvede yaşıyoruz" dedi.
İmen, Bursa'nın spor kenti olduğunu her zaman ve her yerde dile getirdiklerini vurgulayarak, "Bursa´da oyuncu veya seyirci potansiyeli her zaman var. Sadece bunu harekete geçirmemiz lazım. Sadece voleyboldan değil diğer branşlardan da bekleniyor bu. Gerçekten herkesten çok önemli ve değerli dönüşler aldık. Bütün Bursa halkı bunu hak ediyor ve bekliyor. Dolayısıyla onların beklentilerine biz voleybol olarak cevap verdik. Öncelikle Bursaspor ve diğer branşlardan da bu başarıyı bekliyoruz" diye konuştu.

"Biz Bir Aileyiz"

Yemek sırasında mikrofonu eline alan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz, takımın başarısındaki en büyük etkenin takımda bir aile duygusunun olduğunu belirtirken, "Bu başarı hepimizin başarısı, tüm Bursa'nın başarısı, sadece sporcu arkadaşlarımız değil, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den, çaycısına kadar herkes büyük bir özveri gösterdi ve bu güzel başarı geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

"Önümüzdeki seneler için bu başarı bir başlangıç olur"

Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Sporcusu Seda Uslu Eryüz de çok mutlu olduklarını, maçta kendilerini destekleyenlere teşekkür ettiğini söyledi. Bursa'nın spor şehri olduğunu dile getiren Eryüz, "Bursa daha da büyük bir spor şehri olabilir. Seyircisiyle spora ve voleybola olan ilgisiyle bunu çok net gördük. Sahada hissederek yaşadık. Ümit ediyorum önümüzdeki seneler için bu başarı bir başlangıç olur. Voleybol, Bursa'da daha da iyi yerlere gelir ve hak ettiği ilgiyi değeri artarak görür" diye konuştu.

Kupada, en değerli oyuncu ödülünü alan Meryem Boz da Rusya'da kaybedip, taraftarları önünde kazanıp kupayı almanın muhteşem bir duygu olduğunu anlattı. Ödülü tek başına almadığını, takım olarak ödülü hak ettiklerini düşündüğünü ifade eden Boz, "Bundan sonra da şampiyonluktan aşağısı kurtarmaz. Herkese tek tek teşekkür ediyorum. Herkesle gurur duyuyorum. Taraftarımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Bizim için inanılmaz itici bir güçtü" açıklamasında bulundu. Sporcular gecede pasta keserek, coşkulu şarkılar eşliğinde şampiyonluğu kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title