Haberler

Voleybolculardan Futbolculara Destek Ziyareti

Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol Takımı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol Takımı, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un antrenman yaptığı sahaya giderek futbolcu ve yönetime başarı diledi.

GASKİ Tesisleri'nde gerçekleşen ziyaret öncesinde Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Gözegir bir araya geldi. Futbol ve voleybol üzerine yapılan sohbetin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un antrenman yaptığı sahaya geçildi. Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol Takımı oyuncuları ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor futbolcuları bir birlerine başarı diledi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, ziyarete ilişkin şunları söyledi:

"Ben inanıyorum ki inşallah bu takım başarılı olacak. Başkanım, yönetim kurulu, hocam, sporcularla çok güzel bir başarı bekliyoruz. Başarı hemen bir anda gelmez. Hem biz hem başkanım bunlara alışığız. Ama sonuçta biliyoruz ki çok güzel olacak. Biz Şahinbey Belediyespor olarak bütün voleybolcu sporcularımız ile antrenmanı izliyoruz. Değerli başkanımızı, sporcularımızı ziyaret ettik. Voleybol takımımızı getirdik. Kaynaşma olsun dedik ve Şahinbey Belediyespor'un desteğini yanlarında hissetsinler istiyoruz. Biz sonuna kadar desteğe hazırız."

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Gözegir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şöyle konuştu:

"Bu gün, kardeşlerin buluşmasıydı. İki kardeş, güzide kulübün birbirine başarı dilemesiydi. Kendilerinden Allah razı olsun. Gaziantep spor kamuoyu bir defa birlik beraberlik içerisinde. İl artık spora susamış. Ben hep söylüyorum; spora, futbola, sporun her dalına susamış. Başarıya susamış bir il haline geldik. Ben şöyle görüyorum, tabi ki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bir hedef koydu. Bir başarı elde etmek istiyor. Başarının, birlik beraberliğin olmadığı yerde hiçbir şey elde edemezsiniz. Bizim de beklentimiz o safhada."

Hedityeleşme sonrası çekilen hatıra fotoğrafının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un antrenmanı kaldığı yerden devam etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Şahinbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title