Haberler

Voleybol: Uluslararası Cengiz Göllü Kadınlar Turnuvası

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen Uluslararası Cengiz Göllü Kadınlar Voleybol Turnuvası'nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen Uluslararası Cengiz Göllü Kadınlar Voleybol Turnuvası'nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Osmangazi ilçesindeki bir otelde gerçekleşen toplantıda Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Vekili İlhan Satık, voleybol şube sorumlusu Taha Aydın ile turnuvada mücadele edecek Bursa Büyükşehir Belediyespor, Azeryol Bakü ve Maritza Plovdiv takımlarının antrenör ve oyuncuları hazır bulundu.

Süleyman Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada, bu yıl üçüncüsü yapılacak turnuvanın kentin tanıtımı açısından da büyük önem taşıdığını söyledi.

Turnuvayı 3 yıldır yaptıklarını anımsatan Şahin, "Turnuvanın ilki gerçekleştiğinde Cengiz Göllü hayattaydı. Yani Cengiz Göllü yaşarken değerini bildik ve böyle bir turnuva organize edildi. Bundan dolayı çok mutluyuz. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Güzel bir organizasyon olmasını arzuluyorum." dedi.

Taha Aydın da lig öncesi gerçekleşecek turnuvanın tüm takımlar için iyi bir hazırlık etabı olacağını kaydetti.

Turnuvada güçlü takımların mücadele edeceğinin altını çizen Aydın, "Güzel bir turnuva olmasını diliyorum. Tüm voleybolseverleri bu güzel organizasyona bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

İlhan Satık ise turnuvanın popülerliğinin her geçen yıl daha da arttığını ifade etti.

Turnuvada Azarbeycan, Rusya, Yunanistan ve Bulgaristan'dan çok önemli takımları ağırlayacaklarını dile getiren Satık, "Turnuvanın bu yıl da güzel geçeceğini tahmin ediyorum. Tüm takımlara başarılar dilerim." diye konuştu.

Yarın başlayacak turnuva, 9 Ekim'de sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Süleyman Şahin İlhan Satık Aydın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title