Haberler

Voleybol Turnuvasında Hamidiye Ortaokulu 1'nci Oldu

Hamidiye Ortaokulunun ev sahipliğini yaptığı voleybol turnuvasında Hamidiye Ortaokulu şampiyon oldu.

Hamidiye Ortaokulunun ev sahipliğini yaptığı voleybol turnuvasında Hamidiye Ortaokulu şampiyon oldu.

Malatya'nın Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün SODES Kapsamında yürüttüğü Şimdi Oyun Zamanı Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen "SODES Ortaokullar Arası Kızlar Voleybol Turnuvası' sona erdi.

Hamidiye Ortaokulunun ev sahipliğinde yapılan turnuvada Hamidiye Ortaokulu birinci, Yazıhan Ortaokulu ikinci, Tecirli Ortaokulu üçüncü ve Fethiye Ortaokulu dördüncü oldu.

Okul yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve halkın katıldığı turnuva kapsamında maçların bitiminde gerçekleştirilen törende dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Törende konuşan Hamidiye Ortaokulu Müdürü Bilal Ülger, voleybol turnuvasına ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirterek, takımların tanışıp kaynaşmaları için çok güzel bir ortam oluştuğunu söyledi. Öğrencilerin maçlarda keyifle oynadıklarını belirten Ülger, bu tür organizasyonların her spor branşı için ve farklı farklı okulların ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamidiye Fethiye Yazıhan Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title