Haberler

Palandöken Belediyespor, Arkas Spor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Erkekler Voleybol 1. Ligi 2014-2015 sezonunun 2. haftasında Palandöken Belediyespor, Arkas Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Voleybol: Palandöken Belediyespor, Arkas Spor hazırlıklarını sürdürüyor- Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda hazırlıklarını sürdüren Palandöken Belediyespor'da hedef, kendi evindeki ilk maçı kazanmakERZURUM (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig'de 2014-2015 sezonunun ikinci haftasında Palandöken Belediyespor, Arkas Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Arkas Spor hazırlıklarına Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda devam eden Palandöken Belediyespor'da hedef, kendi evinde ilk galibiyeti almak.Ligin güçlü takımlarından Arkas Spor'a karşı seyirci ve saha avantajını kullanmak isteyen takımda sporcuların morali ise yüksek.Takım antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnegöl Belediyespor maçının ilk dakikalarında yaşanan sakatlanmaların oyun düzenini değiştirdiğini söyledi. Arkas Spor ile yapacakları maç için daha sıkı hazırlandıklarını belirten Kırıcı, "İlk maçta aldığımız mağlubiyetin moralimizi bozmasına izin vermedik ve takım şu anda çok iyi bir şekilde antrenmanlarına devam ediyor. Kendi saha ve seyircimizin avantajını kullanarak Arkas'a karşı iyi bir mücadele ortaya koyacağız. Sporcularımın Arkas önünde iyi bir performans sergileyeceklerine inanıyorum. Tek isteğimiz taraftarlarımızın tribünleri doldurması" diye konuştu.Takım kaptanı Süleyman Kolişler ise ligin ilk haftasında şansın kendilerinden yana olmadığını ve ikinci hafta daha derli toplu bir takımla sahaya çıkacaklarını ifade etti.Pazar günü yapacakları Arkas Spor maçıyla yeni bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Kolişler, "Lige iyi başlamadık. Şanssızlık nedeniyle iki oyuncumuz sakatlandı. Bu takımın düzenin bozdu fakat bu hafta seyircimizin desteğiyle ligin güçlü ekiplerinden olan Arkas'a karşı iyi bir oyun sergileyeceğimize inanıyorum. Takımımız ligde daha iyi bir konuma gelecek. Bunu zamanla göreceğiz. Takım arkadaşlarım gerçekten özveriyle çalışıyorlar ve hocamızın da bize olan inancı en büyük moral kaynağımız" dedi. 1- Spor salonundan görüntü2- Detaylar3- Antrenmandan görüntü4- Kaptan ile röp5- Antrenör ile röp6- Detaylar

Kaynak: AA / Spor

Palandöken Belediyespor Recep Tayyip Erdoğan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title