Haberler

Voleybol Gençler A Bölgesel Eleme Müsabakaları Sona Erdi

Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Voleybol Gençler A Bölgesel Eleme Müsabakaları Bilecik'te sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Bilecik İstasyon Spor Salonu ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Spor Salonunda yapılan, Gençler A kızlar ve erkekler kategorisindeki Voleybol Bölgesel Eleme Müsabakaları çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. Genç Kızlar A Bölgesel Eleme grubunda dereceye giren okullarda A1-B2 grubunda birinci İstanbul Özel Kayı Anadolu Lisesi B1-A2 grubunda birinci Eskişehir Özel Şehir Temel Lisesi oldu.

Genç Erkekler A Bölgesel Eleme grubunda dereceye giren okullarda ise A1-B2 grubunda birinci İstanbul Özel Eğitim ve Yaşam Merkezi Okyanus Lisesi, B1-A2 grubunda birinci Eskişehir Eğitimciler Spor Lisesi oldu.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız takdim etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir İstanbul Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title