Haberler

Voleybol: Erkekler 1. Lig

Voleybol Erkekler 1. Lig'de mücadele eden Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor, İnegöl Belediyespor maçında alınan galibiyetle ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı.

Voleybol Erkekler 1. Lig'de mücadele eden Palandöken Belediyespor'da, İnegöl Belediyespor maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp başkanı Zafer Bülent Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada İnegöl Belediyespor karşısında alınan galibiyetin, takımdaki moral ve motivasyonu üst seviyeye çıkardığını söyledi.

Sakatlıklar dolayısıyla ilk yarıyı iyi değerlendiremediklerini, iki yabancı oyuncuyu gönderip yerine iki yeni yabancı oyuncu aldıklarını anımsatan Engin, şunları kaydetti:

"Bu yabancı oyuncuları da ancak ligin ilk yarısının sonuda doğru yetiştirebildik. Son maçlarda da zaten takımda bir kıpırdanma olmuştu. Puan sıralamasına göre rakibimiz olan Şahinbey ve ardından İnegöl'ü yendik. Tabiri caizse altışar puanlık maçlardan galip ayrılmış olduk. Takımdaki hava çok iyi durumda, bizim için lig yeni başladı diyebiliriz. Çünkü önceden rakiplerimiz sahaya tam kadro çıkıyordu, biz ise eksik çıkıyorduk. Bu nedenle puan sıralamasında geride kalmıştık. Şuan yeni yeni eşit şartlarda oynuyoruz diyebiliriz. Bu şartlarda da diğer takımdan daha iyi olduğumuzu gösterdik."

Engin, bu seviyeyi koruyup Play-Off'a kalmak ve gelecek yıl için iyi bir takım oluşturmak istediklerini sözlerine ekledi. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Palandöken Belediyespor İnegöl Belediyespor Bülent Engin Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title