Haberler

Voleybol: Erkekler 1. Lig

Voleybol Erkekler 1. Lig'deki Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor, son şampiyon Halkbank ile deplasmanda yarın oynayacağı maça iki önemli yabancı oyuncusundan yoksun çıkacak.

Voleybol Erkekler 1. Lig'deki Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor, Ankara'da deplasmanda Halkbank ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Lige kötü başlayan ve ilk üç hafta galibiyetle tanışmayan Palandöken Belediyespor'da, geçtiğimiz hafta alınan Gümüşhane Torul Gençlik galibiyetinin ardından hedef Halkbank'ı da yenerek çıkış yakalamak.

Son şampiyon Halkbank ile deplasmanda oynayacağı maça iki önemli yabancı oyuncu Bulgar Metodi Aneniyev ve Ruandalı Yakan Guma'dan yoksun çıkacak olan takımda, eksikliklere rağmen tek hedef mutlak galibiyet.

Kulüp Başkanı Zafer Bülent Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Voleybol Erkekler 1. Lig'in 5. haftasında Halkbank'ı yenerek bir seri yakalamak istediklerini söyledi.

Sezona sakatlıklar dolayısıyla sıkıntılı başladıklarını fakat böyle devam etmeyeceğini belirten Engin, eksikliklerini giderip, geçen sene olduğu gibi lige renk katacaklarına inandığını belirtti.

Sakatlık problemi yaşadıklarını kaydeden Engin, "Metodi ve Guma bu maçta oynamayacak. Metodi ameliyat oldu ve şimdi fizik tedavi sürecinde. Guma ise pazartesi günü Erzurum'da ameliyat edilecek. Yaşadığımız bu sakatlık problemleri nedeniyle yeni yabancı oyuncular deniyoruz. Teknik heyetin raporuna göre transferler yapacağız" dedi.

Fenerbahçe maçı

Önümüzdeki hafta ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile Erzurum'da karşılaşacaklarını anımsatan Engin, pazar günü oynanacak olan bu maçın, Fenerbahçe'nin yurt dışı maçı nedeniyle cumartesi gününe alındığını vurguladı. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Palandöken Belediyespor Bülent Engin Halk Bankası Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title