Haberler

Voleybol Çeyrek Final Müsabakaları Başladı

Güncelleme:

Adıyaman'da, Spor Genel Müdürlüğü'nün 2014-2015 yılı faaliyetleri kapsamında uygulamaya koyduğu 'Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final' müsabakaları başladı.

Cumhuriyet Spor Salonun'da düzenlenen törenle başlatılan final müsabakalarına 16 ilden yaklaşık 300 sporcu katıldı. Müsabakaların 23- 26 Ocak tarihleri arasında başladı. Çeyrek Final Erkekler Grubu maçlarının Belediye Spor Salonun'da Kızlar Grubu maçının ise Cumhuriyet Spor Salonun'da yapıldı.

Müsabaka öncesi açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Spor Genel Müdürlüğümüz daha önce bilindiği gibi Doğu ve Güneydoğuya has olan Doğu, Güneydoğu spor oyunlarını Anadolu'da gizli kalmış yetenekleri fark etmek sizleri ve ya sizler gibi üst liglerde oynayamayan değerli sporcuları keşfetmek ve milli takımımıza kazandırmak amacıyla 2014-2015 yılından itibaren ve geçen yılda Anadolu Yıldızlar Ligini oluşturdu. Bu lig umuyorum ki Türk sporunda siz gizli kalmış gençleri gün yüzüne çıkaracak bir projedir" dedi.

Daha sonra konuşan Van Voleybol Sporcusu Ezgi Kızıltaş, "Şampiyonluğa yürekten inanıyoruz. Hani bunu başaracağımıza da inanıyoruz. Bunu yapabilecek kapasitedeyiz. Doğuda olmamıza rağmen küçümsene biliriz ama öyle değiliz. Boyumuz da kısa olabilir ama öyle değiliz. Başarılıyız. Şampiyonluğa da inanıyoruz. Antrenörümüz, herkes bize çok emek verdi. Öncelikle bu emeğin karşılığını vereceğiz" dedi.

Gaziantep Voleybol Sporcusu Sevcan Yıldız da "Son 2-3 aydan beri antrenman yapıyoruz toplu bir şekilde Gaziantep adına. Zaten herkes ayrı bir kulüpten geliyor. Tam bir takım olarak geldik" şeklinde konuştu.

Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Elazığ, Gaziantep, Malatya, Hakkari, Mardin, Muş, Şanlıurfa, Van, Bitlis, Şırnak'tan gelen toplam 300 sporcu birbiriyle kıyasıya yarışıyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title