Haberler

Voleybol

Türkiye Voleybol Federasyonunca düzenlenen Bölgesel Lig ekiplerinden Sorgun Gençlik Spor, Türkiye Voleybol 3. Ligi'nde mücadele edecek.

Türkiye Voleybol Federasyonunca düzenlenen Bölgesel Lig ekiplerinden Sorgun Gençlik Spor, Türkiye Voleybol 3. Ligi'nde mücadele edecek.

Sorgun Gençlik Spor'un Antrenörü Soner Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 3. Lig'e davet edildiklerini belirtti.

Böyle bir çağrı almalarının kendilerini son derece mutlu ettiğini kaydeden Arslan, 3. Lig'de Yozgat'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Levent Tunçer de takımın ligdeki başarısı için destek olacaklarını kaydetti.

Tunçer, davetin heyecan verici olduğunu belirterek, "Sorgun Gençlik ve Spor Kulübü voleybol takımı, 2015-2016 voleybol sezonunda ilçemiz ve ilimizi temsilen 3. Lig'de mücadele edecek. Takım olarak kaliteli bir kadromuz var" diye konuştu.

Sorgun Gençlik Spor voleybol takımı, Yozgat 2023 voleybol takımını 3-2 yenerek Yozgat'ı eleme grubunda temsil etme hakkı elde etmiş ve Çorum'da Bölgesel Lig Final Grubu maçlarına katılmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Voleybol Federasyonu Yozgat Sorgun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title