Haberler

Voleybol: 2017 Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen 2017 Erkekler Avrupa Şampiyonası 2. etap E Grubu 2. devre maçları yarın Hollanda'da başlayacak.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 23-25 Eylül tarihlerinde yapılacak müsabakalarda Türkiye; Belarus, Avusturya ve Hollanda ile karşılaşacak.

Milliler, Manisa'da geçen hafta 3-0 kazandığı maçın rövanşında yarın TSİ 18.00'de Belarus ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki diğer maçta ise Avusturya ile Hollanda TSİ 20.30'da mücadele edecek.

Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nda oynanan ilk karşılaşmalarda Avusturya'yı 3-1, Belarus'u 3-0 yenen milliler, Hollanda'ya ise 3-2 mağlup olmuştu.

Türkiye, diğer maçlarında 24 Eylül Cumartesi günü TSİ 20.30'da Avusturya, 25 Eylül Pazar günü TSİ 16.30'da ise Hollanda'nın karşısına çıkacak.

Milliler, 2. devre karşılaşmalarının sonunda grubunu birinci bitirmesi halinde, 30'uncusu düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na direkt katılma hakkı kazanacak. Ay-yıldızlı ekip, puan tablosunda ikinci sırada yer alması durumunda ise B Grubu'nu ikinci sırada bitirecek takımla 1-9 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 3. etap elemelerinde karşılaşacak. Biri sahasında, diğeri deplasmanda olmak üzere iki maç üzerinden oynanacak 3. etapta rakiplerini eleyen 3 takım daha Polonya vizesi almış olacak.

Kaynak: AA / Spor

Avusturya Hollanda Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title