Haberler

Voleybol: 1. Avrupa Oyunları

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, 12-28 Haziran tarihlerinde düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'nda yer alacak Türk milli takımlarının mücadele edeceği gruplar ve rakipleri belli oldu.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, 12-28 Haziran tarihlerinde düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'nda yer alacak Türk milli takımlarının mücadele edeceği gruplar ve rakipleri belli oldu.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu'ndan (CEV) yapılan açıklamaya göre, A Milli Bayan Takımı A Grubu'nda Azerbaycan, Belçika, İtalya, Polonya ve Romanya ile mücadele edecek. B Grubu'nda ise Almanya, Bulgaristan, Hırvatistan, Hollanda, Rusya ve Sırbistan yer alacak.

A Milli Erkek Takımı'nın A Grubu'ndaki rakipleri ise Azerbaycan, Finlandiya, Fransa, Polonya ve Sırbistan oldu. Almanya, Belçika, Bulgaristan, İtalya, Rusya ve Slovakya takımları ise B Grubu'nda karşı karşıya gelecek.

1. Avrupa Oyunları'nda tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmaların ardından gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Turnuvanın maç takvimi daha sonra açıklanacak.

Kaynak: AA / Spor

Azerbaycan Belçika Bakü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title