Haberler

    Vodafone Karakartal Projesi'nin Tanıtımı Vodafone Arena'da Yapıldı

    Beşiktaş Başkanı Orman ve Türkiye Üst Yöneticisi Öğüt, Siyah-beyazlı taraftarların kullanacağı "Vodafone KaraKartal" projesinin tanıtımında bir araya geldi.

    Beşiktaş Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında imzalanan sponsorluk anlaşması kapsamında Beşiktaş taraftarına özel hazırlanan Vodafone KaraKartal'ın tanıtımı yapıldı.

    Vodafone Arena'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ile Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk katıldı.

    Vodafone KaraKartal projesi ile Beşiktaşlı abonelere, tarifeye ek aylık bir ücretle, hem takımlarına destek olma hem de takım ve teknik direktörle yemek yeme, antrenman ziyareti gibi deneyimlerden ve çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunulacak.

    Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone portföyünden diledikleri bir tarifeyi seçip, aylık ödeyecekleri ek bir ücretle Vodafone KaraKartal'a katılabilecek. Ek ücret için aylık 1 TL Destek Paketi, 3 TL Destek Paketi ve 5 TL Destek Paketi seçeneklerinden birini tercih edebilen abone, aktif üye olduğu süre boyunca ödeyeceği bu ücretle takımına destek olacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fikret Orman Gökhan Öğüt Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title