Haberler

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Koşuldu

Güncelleme:

7500 sporcunun yanı sıra 55 bayrak takımı ve 50 kurumsal takım başvuruda bulunduğu Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'na, Yenikapı Miting Alanı'ndan start alan atletler, Kumkapı, Sirkeci, Eminönü, Unkapanı, Fener ve Balat'ı geçerek, Haliç Köprüsü altından dönüş yapıp aynı istikametten Yenikapı Miting Alanı'na koştu. 21 kilometreden oluşan parkuru elit erkeklerde Kenyalı Evans Kiplagat, 1.00.13'lük derecesiyle birinci tamamlarken, Kenyalı Leonard Langat ikinci, Kenyalı Joseph Kiptum ise üçüncü oldu. Kiplagat, İstanbul parkurunun en iyi derecesini yaptı.

İSTANBUL PARKURUNUN EN İYİ DERECESİ YAPILDI

Elit kadınlarda ise Kenyalı Gladys Chereno, 1.06.42'lik derecesiyle birinci oldu. İkinciliği Kenyalı Helah Kiprop, üçüncülüğü ise Etiyopyalı Muluhabt Tsega elde etti. Chereno, İstanbul parkurunun en iyi derecesini yaptı.
Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda dereceye girenlere ödülleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk'un katılımıyla düzenlenen törende verildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Eminönü Haliç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title