Haberler

Vodafone Freezone'dan İstanbul Caz Festivali'ne Destek

Güncelleme:

22. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 2'ncisi düzenlenecek "Parklarda Caz" etkinliği, yarın (4 Temmuz) Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Khalkedon'da gerçekleştirilecek.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) etkinliklerini desteklemeye devam ediyor. İKSV tarafından düzenlenen ve Anadolu'ya yayılan Filmekimi'ne de destek olan Vodafone FreeZone, şimdi de İstanbul Caz Festivali'ne verdiği destekle İstanbulluları ücretsiz caz keyfi ile buluşturuyor.

İKSV tarafından 2'nci kez düzenlenecek olan "Parklarda Caz" etkinliği bu yıl Vodafone FreeZone desteği ile gerçekleştiriliyor. 22. İstanbul Caz Festivali kapsamında yarın (4 Temmuz) Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Khalkedon'da düzenlenecek "Parklarda Caz" etkinliğine, Türkiye'den başarılı genç cazcıların yanı sıra dünyaca ünlü caz sanatçıları da konuk olacak. Caz müziğinin keyfini şehrin parklarına taşımayı hedefleyen etkinlikte, funk, soul, caz müziğinin 8 başarılı yorumcusundan oluşan New Orleans bandosu The Soul Rebels Brass Band ile swing, Latin, fusion, bop yorumlarıyla dikkat çeken tanınmış üniversite grubu Gettysburg College Jazz Ensemble sahne alacak. Etkinlikte ayrıca, Genç Caz Yarışması'nın finalistleri Can Koçlar Quartet, Eren Akgün Septet, The Cold Vibes, The Roots of Jazz ve Vocca Acapella da konser verecek.

Saat 17.00'da başlayacak "Parklarda Caz" etkinliği, tüm İstanbulluların katılımına açık olacak. Etkinlik kapsamında Vodafone FreeZone'un iki sahnesi bulunacak. Fenerbahçe Parkı içinde kurulacak Vodafone FreeZone akustik sahnede akustik konserler 17:00 itibari ile başlarken, Khalkedon'da bulunacak olan Vodafone FreeZone Ana Sahne'de ise büyük konserler gece 21:00 sonrasında da devam edecek. Etkinlikten bölümler, Vodafone FreeZone'un Periscope sosyal medya hesabından ve www.vodafonefreezonesahne.com'dan da canlı yayınlanacak.

Her yıl 25 bin izleyiciye ulaşıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın en genç festivali olan İstanbul Caz Festivali, 1994 yılından bu yana düzenleniyor. Her yıl temmuz ayının ilk yarısında İstanbul'un değişik konser ve etkinlik mekânlarında gerçekleştirilen festival, programında caz müziğinin yanı sıra pop, rock ve dünya müziği gibi farklı tarzlara da yer veriyor. Müziği İstanbul'un tarihi mekânlarına, cadde ve sokaklarına, tramvaylarına ve vapurlarına taşıyarak geniş kitlelere hitap etmeyi amaçlayan festival, 2003 yılından bu yana düzenlediği "Genç Caz" konserler serisiyle de amatör caz müzisyenlerine yeni bir platform ve uluslararası bir caz festivalinde yer alma imkânı sağlıyor. İstanbul Caz Festivali, her yıl 30'u aşkın konserle yaklaşık 25 bin izleyiciye ulaşıyor. İstanbul Caz Festivali programına festivalin resmi web sitesi caz.iksv.org'un yanı sıra Vodafone'un katkılarıyla yenilenen "İKSV Mobil" uygulamasından da erişilebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

New Orleans Fenerbahçe Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title