Haberler

Vodafone Arena'nın Çatısının Saydam Olmaması Taraftarları Üzdü

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yapımı süren stadının sosyal medyada gösterilen şekilde saydam olmaması taraftarları üzdü. Stada tepeden bakıldığında tribünler gözükmeyecek.

Vodafone Arena'nın çatısının şeffaf olmaması sosyal medyada tartışma konusu oldu. Çünkü, stadın bugüne kadar yapılan tanıtımlarında ve internet sitesinde çatı 'komple şeffaf' olarak gösteriliyordu. Ancak yapılmakta olan membran kaplama ise maketlerdekinin aksine tepeden bakıldığında tribünleri göstermiyor. Yine tanıtımların aksine çatı düz değil, bombeli.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; stat müdürü İhsan Coşkun, "Sponsor kendine göre farklı imajlar kullanmış ama şu anda yapılan, 2013'te ilan edilen proje" dedi.

SAHANIN ÜZERİNE DENK GELEN ÇATI ŞEFFAF OLACAK

Diğer yandan zeminin üzerine gelen bölümdeki kaplama, güneş ışığını geçirebilecek şekilde şeffaf olacak. Kuşların gagalarıyla delme ihtimaline karşılık, kullanılan membran malzemesinin şeffaflığı yüzde 10 daha azaltılmıştı.

Diğer yandan çatı kaplamasının 1 ay içinde tamamlanması bekleniyor. Yarın stattaki vinçler de dışarı çıkarılacak. Böylece bir taraftan hazırlıkları süren zeminin çimlendirilmesi çalışmaları da hızlandırılacak. Haziran 2013'te yıkımına başlanan ve önümüzdeki ayın 19'unda açılması hedeflenen stat en kötü ihtimalle Nisan başında açılışa hazır hale gelecek.

STADI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇACAK

Vodafone Arena'nın açılışın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Siyah beyazlı yönetim stadın açılışını, kulübün kuruluş tarihi olarak görülen 19.03'te yani gelecek ayın 19'unda yapmayı hedefliyor.

FİRMA AĞIR KALDI

Çatının yapımını üstlenen İz İnşaat, ödemeleri yapılmasına rağmen ağır davranınca devreye kulüp girdi. Çatının çelik aksamını kulübün Bursa'da bulduğu bir firma üretti ve işler hızlandırıldı. Bu arada projede deniz tarafındaki tribün üstünün açık kalması öngörülüyordu ancak kulüp bu kısmı da kapatmayı kararlaştırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İhsan Coşkun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Ne mutlu Türküm diyene. Mobil-ANDROID:

kim açacak sandınız tabiki uzun adam REİS zorunuzamı gidiyor.

0
0
yanıtYanıtla
BjkMobil-IOS:

Yoo hiç üzülmedik gayet güzel çatı

0
0
yanıtYanıtla
milliyetçi akp liMobil-ANDROID:

yaşa reis yaşa yakışır sana.

0
0
yanıtYanıtla
Vatandaş 10Mobil-IOS:

Kim açacaktı peki? Sayın Cumhurbaşkanımızı duyunca rahatsız oldun galiba!Tabiiki Reis açacak!

0
0
yanıtYanıtla
rizeliMobil-ANDROID:

okulumuzdaki ana sınıfı öğrencilerinin yıl sonu sergisinin açılışına da çağırmayı dusunuyoruz rteyi.

0
0
yanıtYanıtla
ayyaşin izinde Mobil-ANDROID:

bizi fransiz yada ingilizler işgal etseydi ki imkansiz ne yaparlardi arapça alfabesini bir gecede insanlari cahil birakarak kaldirip osmanliyi govdesinden koparirdi fes yerine şapka camileri kapatiridi petrol cografyasi arap cografyasindan bizim iliskimizi kesip onlar at kostururdu hangisi olmadi bu arada çin çok gelisiyor yarin sabah 8 de çin alfabesine geçiyoruz

0
0
yanıtYanıtla
TürkmenMobil-IOS:

Çatı malzemesi bursadan

0
0
yanıtYanıtla
zorlu Mobil-ANDROID:

olmadi baskanim carsi gurubuna terorist capulcu diyen birine acilis yaptirma lutfen mabedimize ugramasin o kisi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title