Haberler

Vodafone Arena'da Başlama Vuruşunu Messi Yapacak

Güncelleme:

Beşiktaşlıların bitmesi için gün saydığı Vodafone Arena'da açılış maçı için siyah beyazlı kulüp Barcelona'ya teklif götürdü. İlk etapta olumlu cevap alan Katalan ekibinin getirilmesi için stada ismini veren Vodafone, 2 milyon Euro'luk masrafı üstlendi. Anlaşma olursa Arena'da başlama vuruşunu Messi yapacak.

BARÇA'YA UYARSA GELECEKLER

Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'nın açılışını Barcelona'ya teklif götürdü. Katalan kulübünün masraflarını ise siyah beyazlıların ana sponsoru Vodafone karşılayacak. Beşiktaş, Barcelona ile yaptığı ilk temaslardan olumlu geri dönüş aldı. Stadın bitiş tarihi ve Barça'nın takviminin uyması halinde siyah beyazlıların teknoloji harikası yeni stadı dünya çapında ses getirecek bir açılışa sahne olacak çünkü başlama vuruşunu Lionel Messi ve Neymar birlikte yapacak.

EN AZ İKİ MİLYON EURO HARCANACAK

Barcelona'nın gelme ihtimalini ilk önce başkan Fikret Orman tarafından dillendirilmişti. Ancak bu projenin fikir babası ise siyah beyazlı kulübün sponsorlarından Beko'ydu. Beşiktaş'ın formasının sırt sponsoru olan Beko, Katalan kulübünün de sponsorları arasında yer alıyor. Beko, açılış maçı için iki kulüp arasında aracılık görevini üstlendi. İşin maddi boyutunu ise Kartal'ın ana sponsoru üstlendi. Stada ismini veren Vodafone, en az 2 milyon Euro tutacak masrafları üstlenecek.

SEZON SONUNA YETİŞTİRİLMEK İSTENİYOR

Yıkımına geçen yıl haziranda başlanan temeli ise geçen yılın aralık ayı sonunda atılan Vodafone Arena'da kaba inşaatın sonuna gelindi. Bir yandan da ince işçilik faaliyetleri yürütülen statta önümüzdeki aydan itibaren çatı montajı çalışmalarının da başlaması bekleniyor. Kapasitesi 41903 kişi olacak stadın bu sezonun son maçına yetiştirilmesi planlanıyor ama Beşiktaş en kötü ihtimalle 2014-15 futbol sezonuna yeni yuvasında başlamak istiyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Lionel Messi Barcelona Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Şükrü Mobil-IOS:

Yakisir messi ye

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title