Haberler

Vizyon Filmleri Tanıtımı

Sinema severleri sinemalara akın ettirecek harika vizyon filmleri bu hafta yine dopdolu. Bu hafta sonu vizyona girecek üç adet yeni film mevcut. İşte sinemaları dolduracak birbirinden güzel filmler.

Sinema severleri sinemalara akın ettirecek harika vizyon filmleri bu hafta yine dopdolu. Bu hafta sonu vizyona girecek üç adet yeni film mevcut. İşte sinemaları dolduracak birbirinden güzel filmler.

Jason Bourne

The Bourne Supremacy ve The Bourne Ultimatum filmlerinin yönetmeni olan Paul Greengrass yapımı olan aksiyon filmi Jason Bourne CIA'in en ölümcül eski ajanının karanlıktan çıkışını konu alan Bourne serisinin yeni bölümünde ev sahipliği yapıyor. Bu filmde başrolde Matt Damon olmak üzere filme eşlik edenler Alicia Vikander, Vincent Cassel ve Tommy Lee Jones. 123 dakika sizi ekrana kitleyecek olan aksiyon filmi Jason Bourne 29 Temmuz'da sinemalarda.

Eyvah Annem Dağıttı

Çocuklarının iyiliğini düşünen ve onların her şeyin iyisini yapmasını isteyen bir grup anne, tüm kurallardan sıkılıp kendileri için bir çılgınlık yapmaya karar verirler. Karşı tarafta ise mükemmel anne olmaya çalışan fakat kendileri için hiçbir zaman bir şey yapmayan kadınlarla mücadeleyi anlatan Jon Lucas ve Scott Moore'un yönetmen koltuğuna oturduğu film izleyicileri güldürmeyi amaçlıyor.

Ghostbusters: Hayalet Avcıları

Ghostbusters: Hayalet Avcıları filmi uzun bir süredir beklenen dönüşünü yepyeni ve çok eğlenceli karakter ile yapmaya hazırlanıyor. Otuz yıl önce serinin tüm dünya üzerinde fırtınalar estiren ilk bölümlerinin ardından filmin yönetmeni olan Paul Feig bu gerçeküstü komedi için farklı bir tarz getirme çabasında. Başrolde günümüzün en komik oyuncuları; Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones ve Chris Hemsworth çalışıyorlar. Bu yaz dünyayı kurtaracak olan kahramanlar bu kişiler.

Berkay Eke /

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Alicia Vikander Matt Damon Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title