Haberler

Vize Meslek Yüksek Okulu Yeni Binası Kurban Bayramından Sonra Açılıyor

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Vize Meslek Yüksekokulu yeni binasını kurban bayramından sonra hizmete açılıyor.

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Vize Meslek Yüksekokulu yeni binasını kurban bayramından sonra hizmete açılıyor.

Vize Meslek Yüksekokulu yeni binasında yüklenici firma çalışanları işlerini tamamlamaya çalışırken, Vize Belediyesine bağlı ekipler de alt yapı, dış bahçe duvarları ve bahçe düzenlemesi çalışmalarını tamamlamak üzere çalışmaları sürdürüyorlar.

İnşaat çalışmalarını yakinen takip eden Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Yüksekokulun Kurban Bayramından sonra yeni binasına taşınması planlandığını belirterek şunları söyledi, "Modern mimari yapısıyla büyük beğeni toplayan Yüksekokul binamızda çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı. Sizlerinde gördüğü gibi gerek yüklenici firma, gerekse Belediyemize bağlı ekipler gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyorlar. Çalışmalar muhtemelen Kurban Bayramına kadar tamamlanacak ve bayram ertesinde öğrenciler yeni binalarına taşınarak eğitimlerine burada devam edecekler. Bu yılki kayıtlarla birlikte yaklaşık 900 öğrencinin Vize Meslek Yüksekokulunda öğrenim görecek olması ve bu sayının her geçen yıl artacak olmasının, ilçemize sosyoekonomik açıdan katkı sağlamasını temenni ediyor, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title