Haberler

Vize Belediyesinin Araç Filosu Genişliyor

Güncelleme:

Kırklareli'ye bağlı Vize Belediyesi, aldığı 1 adet 2014 model Ford Cargo çöp toplama kamyonunu araç filosuna kattı.

Kırklareli'ye bağlı Vize Belediyesi'nce hazırlanarak Trakya Kalkınma Ajansı'na sunulan ve hibe almaya hak kazanan projesi kapsamında satın aldığı 1 adet 2014 model Ford Cargo çöp toplama kamyonunu araç filosuna kattı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz; "Belediyemiz tarafından hazırlanarak, Trakya Kalkınma Ajansına sunulan ve Ajans Uzmanları tarafından uzun ve titiz bir inceleme döneminden sonra birçok proje arasından seçilen, 'Vize İlçesi Atık Yönetimi Altyapısının Güçlendirilmesi' projesinin toplam bütçesi 630 bin 970TL'dir. Toplam bütçenin yüzde 35'lik kısmı olan 220 bin 839,50TL belediyemiz bütçesinden, yüzde 65'lik kısmı olan 410 bin 130,50TL ise Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacaktır. Yani Belediyemiz tarafından hazırlanan bu proje kapsamında ajanstan toplam 410 bin 130,50TL hibe para Vize ilçemize yatırım olarak harcanacaktır" dedi.

Proje kapsamında ilçedeki çöp konteynerlerini yer altına alma ihalesini geçtiğimiz günlerde yaptıklarını anımsatan Başkan Yılmaz, önümüzdeki günlerde ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalayarak çöp konteynerlerinin yer altına alınma işine başlayacaklarını kaydetti.

İlçede belirlenen noktalara yerleştirilecek 30 adet yeraltı çöp konteyneri sistemi ile çöp ve atıkları yer altında saklayarak, koku, bakteri ve hastalıkların biz nebze önüne geçilerek ve görsel kirliliği de ortadan kaldırmış olacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Yine bu projemiz kapsamında ilçemizin çevre ve temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere bugün satın alarak araç filomuza kattığımız 1 adet 13+1,5 m3 lük, 2014 Model 4x2 Ford Cargo E5 1826 çöp toplama aracını teslim aldık. Aynı proje kapsamında, 2 adet vakumlu süpürge ve 2 adet atık toplama aracını da önümüzdeki günlerde teslim alarak, daha temiz bir ilçe olmak için çevre ve temizlik işlerinde değerli Vizeli hemşehrilerimin hizmetine sunacağız, yeni aracımız ilçemize hayırlı olsun" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Kırklareli Ford Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title