Haberler

Vize Belediye Başkanı Balkı, Restoran Açılışı Yaptı

Kırklareli’ye bağlı Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, ilçede hizmet verecek olan Bizye Restaurantın açılışını yaptı.

Kırklareli'ye bağlı Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, ilçede hizmet verecek olan Bizye Restaurantın açılışını yaptı.

Vize ilçesi Kırklareli yolu üzerinde bulunan Bizye Restaurantın açılış kurdelesi Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı ve işletme sahibi Nail Tanyeri tarafından kesildi. Açılışta konuşan Balkı, hizmet sektörünün önemine işaret etti.

Yeni açılan işletmelerin vatandaşlara da istihdam sağladığına dikkat çeken Başkan Balkı, "İlçemizin önemli ihtiyaçları arasında bulunan yiyecek sektöründe hizmet verecek bu güzel işletmemizin kentimize önemli katkılar sağlayacağı düşüncesindeyim. Bu tür işletmelerde insanlar sadece karnını doyurmuyor, aynı zamanda işe ihtiyacı olan birçok vatandaşımız ve onların aileleri de buradan istifade edecek. İşletmenin açılmasına vesile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Allah bol kazanç versin hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

İşletme sahibi Nail Tanyeri de, restaurant hakkında bilgiler vererek, "Restaurantımızda sabah kahvaltısı, branç, ızgara çeşitleri, çevirme, kuyu tandır ve zeytinyağlı yiyeceklerimiz bulunacak. Ayrıca bünyemizde bulunan kapalı ve açık salonlarda nişan ve düğün törenleri ile kamu ve özel işletme toplantıları gibi organizasyonları da yapacağız" ifadelerini kaydetti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Balkı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title