Haberler

Vize AK Parti İlçe Yönetimi İstifa Etti

Kırklareli'nin Vize ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Halil Raif Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

Kırklareli'nin Vize ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Halil Raif Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

Teşkilat binasında bir araya gelen Ak Parti Vize İlçe Başkanı Halil Raif Doğan ve yönetim kurulu üyeleri istifa ettiklerini açıkladı. 25 Nisan 2013 tarihinde Vize İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ak Parti Vize İlçe Başkanı Halil Raif Doğan, ardından oluşturulan yeni yönetim kurulu ile birlikte 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlanmıştı.

30 Mart 2014 seçimlerinde, 2009 yerel seçimlerine göre partinin oyunu yüzde 109 arttıran ilçe yönetimi, bu sonuca rağmen adaylarının belediye başkanlığı seçimini kaybetmesi üzerine başarısız sayıldıklarını ve seçim kazanamayan ilçe teşkilatları arasında olduklarını belirterek görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ak Parti Vize İlçe Yönetimi, "Vize'de Ak Parti'nin daha başarılı sonuçlar alabilmesi adına, İl Başkanlığı, Genel Merkez ve Milletvekilimizle yapılan görüşmeler doğrultusunda istifa ediyoruz. Bu günden sonra da partimizin her kademesinde görev yapacağımızı bir defa daha kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title