Haberler

Vivalines'tan, 4 Saat 15 Dakikada İstanbul-Ankara Seferi

Vivalines, İstanbul Ankara arasını otobüsle 4 saat 15 dakikaya düşürecek.

Vivalines, İstanbul Ankara arasını otobüsle 4 saat 15 dakikaya düşürecek.

Vivalines tarafından yapılan açıklamaya göre, uluslararası VİP hava yolculuğu hizmet anlayışını baz alan Vivalines, hizmet anlayışıyla karayolu seyahatinde dikkati çekecek.

Normal otobüslerde 46 olan koltuk kapasitesini 31 adete düşüren ve özel tasarım lüks koltuklar yerleştiren Vivalines, içinde tuvaleti ve hizmet mutfağı bulunan otobüsleri ile ekspres seferler yapacak. Seferlere 16 Şubat Perşembe günü başlayacak Vivalines, hiçbir yerde durmayarak İstanbul Ankara arasını 4 saat 15 dakikaya indirecek.

Yolculuk sırasında sıcak yemek ikramının olacağı ve her yolcuya özel tablet bilgisayar ile kesintisiz internet imkanı verecek Vivalines, havalimanı stresi ve uçak korkusuna son vermeyi hedefliyor. Yolcularını evlerinden özel araçlar ile alıp özel olarak tasarlanmış VİP Lounge'da ağırlayacak Vivalines, kalkış noktalarına gelen yolcularının valizlerini X-Ray cihazlarından geçirecek ve her yolcuya özel olarak hazırlanmış boarding pass ile otobüse binmesini sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vivalines Yönetim Kurulu Başkanı Bülent İpek, dünyada ve Türkiye'de böyle bir karayolu ile seyahat uygulamasının bulunmadığını belirterek, "Biz kuralları değiştirmeye ve karayolu ile seyahat etmenin mutluluğunu ve keyfini yaşatmak için bu yola koyulduk. Ortaya koyduğumuz seyahat modeli bize ve ülkemize özgü bir model olacak." ifadelerini kullandı.

İpek, Türk insanının seyahat etmeyi ve keşfetmeyi seven insanlardan oluştuğunu aktararak, konforlu, keyifli ve güvenli bir şekilde mevcut hizmet anlayışları ile karayolu seyahatinin mümkün olmadığını vurguladı.

Havayolunun en büyük avantajlarından birinin hızlı ulaşım olduğuna işaret eden İpek, "Fakat bunun yanında birçok dezavantajı ve stresi var. Saatler öncesinden havalimanına gitmek ve uçak korkusu gibi. Biz bu dezavantajlara ve strese tamamen son vereceğiz. Vivalines, herkese bütün beklentileri karşılayacak ve beklentilerin üzerine çıkacak bir hizmet sunacak." değerlendirmesinde bulundu.

İpek, ortaya koydukları modelin çok ses getireceğine inandıklarını vurgulayarak, Türkiye'de artık insanların gururla ve keyifle seyahat edecekleri bir seyahat firmasının var olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title