Haberler

Vitor Pereira: Her Şeye Cevabımızı Sezon Sonunda Vereceğiz

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kazandıkları Molde maçı sonrasında basın toplantısında konuştu. Pereira, "Her şeye cevabımızı sezon sonunda vereceğiz." derken şu ifadeleri kullandı:

"MOLDE'Yİ BU ŞARTLARDA YENMEK BAŞARIDIR"

"Bugüne ait bir durum değil bu. Bir süredir takımımız her maçta kendini geliştiriyor. 6 maçtan beri üzerine katarak devam ediyoruz. Maçtan maça kendimizi geliştiriyoruz. Topa daha iyi sahip olup, önde baskı konusunda kendimizi geliştirdik. Molde'yi böyle zorlu şartlarda yenmek başarı. Şu anda mücadelemiz devam ediyor. İsteğimiz gruptan lider çıkmak"

"SEZON SONUNDA CEVABI VERECEĞİZ"

"Hiçbir lig, hiçbir turnuva sezonun ortasında kazanılmaz, sezon sonunda kazanılır. Sezon sonunda en iyi cevabı vereceğiz. Avrupa Ligi'nde de cevabımızı vereceğiz, ligde de şampiyon olarak cevap vereceğiz. İstediğimiz oyunu 1 günde oluşturamazsınız. Bir anda olmaz bu"

"ALPER FORMAYI HAKKIYLA ALIYOR"

"Alper son derece kaliteli, karakterli bir oyuncu. Bu şekilde çalışmaya devam ederse, bir gün ona fırsat gelecekti. Mental açıdan da kuvvetli bir oyuncu. Takımı için mücadele eden ve bize çok fayda sağlayan bir oyuncu. İyi bir performans ortaya koyuyor ve hak ederek formayı kapıyor. Ona ben bir şey vermiyorum, ben zaten kimseye bedavadan bir şey vermem. O kendi hakkıyla formayı alıyor."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

wunxen:

50 BILYONLUK AVRUPA YATIRILMIS TAKIMN KURDUGU OYUN ACIL ISTIFA ETSIN

0
3
yanıtYanıtla
NIKAH:

BİR HAFTA DAHA ÖMRÜN UZADI:))

0
2
yanıtYanıtla
jimbombom:

Glatasaraylı gibi düşünmeye başladılar. . ama maç sonunda timsah yürüyüşü yaparken diğer maç sonuçlarına dikkat edin fenevliler. .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title