Haberler

Vitor Pereira, Fenerbahçe Yönetimini Hedef Aldı: Beni Kjaer Kadar Dinlemediler

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Pereira, Aziz Yıldırım yönetimini hedef aldı: Beni Kjaer kadar dinlemediler. 'Alves kalsın' dedim ancak Kjaer kendi istediği oyuncuyu aldırdı.

Fenerbahçe'den görevine son verilen teknik direktör Vitor Pereira, sarı-lacivertli kulüp ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Eski kulübünün yönetim şeklini eleştiren Portekizli çalıştırıcı, transfer döneminde yaşadığı bir sorunu açıkladı.

Fotomaç'ın aktardığına göre Portekiz'in RTP kanalında yorumculuk Pereira'nın açıklamaları şöyle;

"BENİ KJAER KADAR DİNLEMEDİLER"

"Bruno Alves çok tecrübeli ve faydalı bir isim. Takımda kalması için ikna da ettim. Yönetim de bunu kabul etmeye yakındı. Ancak daha sonra Simon Kjaer devreye girdi ve kendi istediği bir oyuncuyu aldırdı. Yöneticiler beni Kjaer kadar dinlemediler"

"NANI'Yİ KİM GÖNDERMEK İSTER Kİ"

"Pereira istedi, Nani'yi gönderdik söylemi doğru değil. Tam tersine ben Nani'nin takımda kalması için yönetime çok baskı yaptım. Nani gibi bir futbolcuyu hangi hoca takımından göndermek ister ki"

"YÖNETİMİN BASKISI ÇOKTU"

"Yönetimin takım üzerinde büyük bir baskısı var. Yine de biz maçlarımızı kazanıyorduk. Kaybedilen karşılaşmalardan sonra futbolcularım soyunma odasından bile çıkmak istemiyordu. Yönetimin baskısı çoktu"

"DIEGO'YU ANTRENMANA ALMADILAR"

"Diego çok kaliteli bir futbolcu. Belki büyük faydası olmadı ama ben ondan umutluydum. Bu sebeple sezon başı idmanlarına da davet etmiştim ancak yönetim onun antrenmanlarına alınmasına engel oldu"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Portekiz Fotomaç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title