Haberler

Vitor Pereira, Diego Ribas'ı Kadroda Düşünmüyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ile başlayan yeni dönemde artık sisteme göre hareket edilecek. Takımını belli bir sistem üzerine oturtmak isteyen Portekizli teknik adam, neredeyse 15 yıllık süregelen düzeni bozup, 4-4-2'ye geçecek. Elindeki kadroyu da buna göre şekillendirmek isteyen Pereira, orta sahasını savunma açısından güvence altına almayı düşünüyor.

EN BÜYÜK ZAAFI DEFANSİF YÖNÜ

Bunun için de eski öğrencilerini transfer ettirip, sistemi tanıtmakta zaman kaybı yaşamak istemeyen 46 yaşındaki çalıştırıcı, Diego Ribas'ın oyuncu profili nedeniyle radikal bir karar alabileceği öğrenildi. Orta sahanın ofansif kısmında olan ve oyunu kurma yetisine sahip Brezilyalı yıldızın, defansif yönünün zayıf olduğunu düşünen tecrübeli antrenör, çift forvet düzenine geçmeyi planladığı için orta alanda iki yönlü isimlere yönelmeyi hedefliyor.

ÇİFT FORVET DÖNEMİ

Atletico Madrid döneminde kanatlarda da fırsat bulabilen Brezilyalı futbolcuyu burada da düşünmeyen Pereira'nın, yeni bir transfer raporu daha hazırlayabileceği belirtildi. Olympiakos dönemindeki gibi Luka Milivojevic tarzında her iki yarı saha arasında gidip gelebilen bir oyuncu arayan Portekizli antrenörün taktik antrenmanlarında da bu oyun şablonuna uygun idmanlar yapması dikkat çekiyor. Son 3 yıldır sol kanatta olan Sow'un dahi artık forvete kaymaya başlaması çift forvetli düzene geçileceğinin işaretleri olarak dile getiriliyor.

KARARA GÖRE

Öte yandan, oyun tarzı sebebiyle Diego'nun pres ritmini yetersiz gören Pereira, orta 4'lünün merkez 2'lisinde böyle bir tercih yapmasının zor olacağını düşünüyor. Josef transferini de bu nedenle isteyen başarılı hocanın, şu an için takımda yer bulamadığı Diego ile yolları ayırabileceği belirlendi.

Arap kulüplerinin gündeminde olan Diego Ribas için 5-6 milyon euroya varan tekliflerin geldiği, Teknik Direktör Pereira'nın vereceği son karara göre bunların değerlendirmeye alınabileceği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

Adanalı Tampon Raci:

Dogru bir tercih tebrikler...Bizim artıkları da Cincon yada hamsiye verin işe yarasın bari..Hamsi beyinli kanki Cinconcular...

10
15
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Geçen sene yıldız diye aldığımız, günlerce yolunu gözlediğimiz (Nani gibi), geldi, geliyor, rötar yaptı dediğimiz yıldızı şimdi bir anda gözden çıkarıyorsunuz. Bu fenerbahçeye gelen hocalar da başkan gibi, oldukça tuhaf. Adam feneri hallaç pamuğu gibi dağıttı. Nani 2 maç kötü oynar, bir de sakatlanırsa yandı takım. O Zaman da Aziz hepsini gönderir. Tescilli şikeci Fenerbahçemiz de sezon başında gümler görürsünüz. Aziz de şikeden zaten içeri girer. .

10
12
yanıtYanıtla
Ümmet Mobil-IOS:

Adama sormazlarmı o zaman Emre'yi niye gönderdin

15
4
yanıtYanıtla
HİLMİ:

BU ADAM BU İŞİ İYİ BİLİYOR

12
6
yanıtYanıtla
TornadoMobil-IOS:

Gaza gelmeyin yok öyle bir şey diego bu sene çok maç kazandırır

3
9
yanıtYanıtla
FUAT AVNİ:

bu adam fenerin içini boşaltacak kendi de kovulacak ahanda buraya yazdım sonrasında fener büyük ekonomik sıkıntıya girecek fenere transfer yasağı konacak ahanda buraya yazdım

3
7
yanıtYanıtla
Aslan aslan:

Lan tescilli şikeciler neçabuk unuttunuz diegoyu dünya yıldıZı diye omuzlardan indirmiyordunuz noldu siz önce adam gibi kulüb yöneticileri bulun süperligte tek yıldız weslidir habuara 4 yıldız fena koymuş hepinize

5
5
yanıtYanıtla
RAGİ1907:

DIEGO GIBI bı futbolcuyuda harcadınız helal olsun sıze allah askına gs al su dıego yu akılları basları gelsın dıego nasıl bı futbol cuymus gorsunler

4
5
yanıtYanıtla
cleman:

Diego da çok iyi takım oyuncusu vs. vs. göstereydin bi maçta kendini alan hakimiyeti yapıcam diye oyun soğutuyor arkadaş. Topa basması cabası şimdi diyecekler ki işte sistem ona uygun değil o zaman gelmeseymiş . ( Bir de transfer zamanı bir gol gösteriyorlar ben öle şut atığını daha görmedim burda montaj mı neydi . d)

8
1
yanıtYanıtla
mehmet:

bencede diegoyu hamen satsınlar meireles in olduğu bölgeye savaşan pres yapan oyuncu lazım fenere

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title