Haberler

Vitamin TEOG Sınavı'yla Yüzde 100 Uyumlu

Güncelleme:

TEOG'la uyumluluğu yüzde 100 olarak raporlanan Vitamin, öğrencilerin son sınav hazırlıklarını hızlı ve eksiksiz bir şekilde yapabilmeleri için soruların, hangi konulardan çıkacağını işaretledi.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan, 8. Sınıf öğrencilerinin katılacağı 2. Dönem TEOG Sınavı, 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak. Türkiye'nin en kapsamlı ve zengin içerikli online eğitim destek hizmeti Vitamin'in 2014-2015 eğitim öğretim yılında 1. Dönem TEOG Deneme Sınavı sorularının, tüm derslerin ortalaması alındığında TEOG sorularıyla yüzde 94 örtüştüğü, Vitamin içeriklerinin ise geçtiğimiz yıl olduğu gibi TEOG'la yüzde 100 uyumlu olduğu raporlandı. Bu rapor, Vitamin'in TEOG sınavına hazırlıkta öğrenciler için etkili bir kaynak olduğunu ortaya koyuyor.

TEOG'DA SORULARIN ÇIKACAĞI KONULAR İŞARETLENDİ

Vitamin her yıl da MEB tarafından açıklanan TEOG kapsamındaki tüm konuları 8. sınıf öğrencileri için yıldızla işaretliyor. Öğrenciler sınav hazırlıklarında, Vitamin'de "BU KONU TEOG SINAVI KAPSAMINDADIR" şeklinde yıldızla belirtilen konuları kolaylıkla ayırt ederek, bu konulara ağırlık vererek, hedef odaklı çalışabiliyorlar. Vitamin'in bu uygulaması, öğrencilerin hem hızlı hem de eksiksiz hazırlanmaları için büyük fayda sağlıyor.

Ayrıca, öğrencinin okulda işlediği derslerle uyumlu, yol gösterici, yönlendirici bir alan olan "Sıralı Çalış" ise giriş, gelişme, sonuç akışında, öğrendikçe hemen ardından pekiştirmeyi sağlayan alıştırmalar, çözümlü örnekler ve hızlı bir tekrar için çıktısı alınabilen özet bölümleri ile bağımsız çalışmaya olanak veriyor.

Vitamin TEOG Deneme Sınavları, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük ile İngilizce derslerini kapsıyor.

TEOG İNGİLİZCE HAZIRLIK TESTLERİ VİTAMİN'DE!

Bu yıl Vitamin, İngilizce dersi için öğrencilere destek vermek amacıyla TEOG İngilizce Hazırlık Testlerini de içeriğine ekledi. İngilizce Hazırlık Testleri'nde her bir soruya yönelik 2 çözümlü video bulunuyor. Videolardan birinde soruyu hızlıca çözmenin püf noktaları, diğerinde ise soruyla ilgili konu ayrıntılı olarak ele alınıyor, kelimelerin Türkçe anlamları verilerek seçenekler tek tek irdeleniyor.

80 İNGİLİZCE SORUSU ve 160 VİDEO

MEB öğretim programına uygun olarak hazırlanan TEOG İngilizce Hazırlık Testlerindeki sorular, İngilizce seviyeleri ne olursa olsun, hem devlet okulu hem de özel okul öğrencilerinin sınav öncesinde eksiklerini kolayca tamamlayabilecekleri nitelikte hazırlandı. Toplamda 80 soru ve 160 videoyla öğrenciler, İngilizce sorularını zorlanmadan yanıtlayabilecekler.

2'Sİ YENİ 4 ONLINE TEOG DENEME SINAVI

Öğrenciler, "2. Dönem TEOG"a hazırlanırken kendilerini bu sınavın bir provası niteliğinde değerlendirmek istediklerinde, Vitamin içeriğinde bulunan, ikisi yeni olmak üzere dört ayrı "2. Dönem TEOG Deneme Sınavı"na katılma şansına sahipler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title