Haberler

Viranşehir Spor'dan, Kaymakam Citer'e Teşekkür Plaketi?

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Viranşehirspor Kulübü Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer’e teşekkür plaketi verdi.

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Viranşehirspor Kulübü Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer'e teşekkür plaketi verdi.

Viranşehirspor Kulübü Başkanı İsmail Aksu ve Teknik Direktörü Nurettin Karakış Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer'i makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Kulübe maddi ve manevi katkıda bulunan Kaymakam Citer'e teşekkür eden Kulüp Başkanı İsmail Aksu, Bu amaçla Kaymakam Citer'e plaket takdim ettiklerini söyledi.

Kaymakam Citer'in Viranşehirspor adına önemli katkı sunduğunu ifade eden Aksu, " Sayın Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer, Kulübümüz Viranşehirspor'un gelişmesi ve başarılar elde etmesi için bizlere destekte bulundu. İnşallah bu destek ile bu yıl Bal Ligi'ne çıkıp Viranşehir'i Futbol anlamında hak ettiği yere taşırız. Spor'a ve sporcuya verdiği önemle bilinen Kaymakamımız Sayın Citer'e çok teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz " diye konuştu.

Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer ise Viranşehirspor gelecek vaad eden bir kulüp olduğunu belirterek, destekte bulunduklarını söyledi. İmkanlar dahilinde ilçe sporuna da yardımcı olacaklarını söyleyen Kaymakam Citer, ilçe gençliğinin sporla buluşturulması ve yönlendirilmesi amacıyla her türlü projeyi destekleyeceklerini kaydetti.

Viranşehirspor'un daha önce çeşitli başarılar elde etmesinin kendisini çok mutlu ettiğini sözlerine ekleyen Kaymakam Citer, " Bu başarının yeniden yakalanması ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması amacıyla sportif faaliyetlere yönlendirilmesi gerekiyor. Biz Kaymakamlık olarak imkanlarımızın el verdiği kadarıyla gençlerimize her türlü desteği sağlamaya çalışacağız. Çünkü gençlerimiz bizim için çok önemlidir ve onların en iyi şekilde eğitilmesi de bizim görevimizdir. Viranşehirspor Kulüp Başkanı İsmail Aksu, Teknik Direktör Nurettin Karakış ve oyuncularına başarılar diliyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Aksu Viranşehir Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title