Haberler

Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer Örnek Öğretmenleri Ödüllendirdi?

Viranşehir’de görev yaptıkları okullarda başarılı çalışmaları ile örnek olan öğretmenler Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Viranşehir'de görev yaptıkları okullarda başarılı çalışmaları ile örnek olan öğretmenler Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Kaymakamlık makamında yapılan ödül törenine Hürriyet Ortaokulu matematik öğretmeni Besey Esen, Yağdarlı İlkokulu öğretmeni Sıdıka Bayram, Sakarya İlkokulu sınıf öğretmeni Merve Keskin ve Uluğbey Ortaokulu öğretmeni Hakan Ketrez katıldı.

Göstermiş oldukları üstün gayretten dolayı öğretmenlere teşekkür eden Kaymakam Dr Huzeyfe Citer şunları kaydetti:

"Öğretmenlik mesleği fedakarlık gerektiren bir meslektir. Her mesleğin zahmetli ve zor yanları vardır. Öğretmenlik mesleğini severek yapanlar için bu zahmet ve zorluğun hiçbir önemi yoktur. Öğrencilerini geleceğe taşımak, onları çevresine ve ülkesine yararlı bir birey haline getirmek amacını güden öğretmenler, günü geldiğinde amaçlarına ulaştıklarını gördüklerinde vazifelerini yapmış olmanın verdiği mutluluğa hiçbir şeyi değişmezler. Çünkü öğretmenler geleceği inşa edecek mimarları eğiten, yetiştiren fedakarlık abideleridir."

Başarılı öğretmenlerle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekleyen Kaymakam Citer sözlerine şöyle devam etti:

"Çevresine örnek olarak gösterilen öğrenciler ile kurduğu güçlü bağ sonucu öğrencilerine başarı kazandıran, eğitim verdiği kurumun imkanlarını artıran öğretmenleriniz var. Biz bu öğretmenlerimizi takdir ediyor ve bu başarılarını taltif etmek istiyoruz. Bu başarıların Kaymakamlık olarak bizleri çok mutlu ettiğini söyleyebilirim. Eğitim konusunda yaptığımız çalışmaların somut olarak meyvelerini öğretmenlerimiz sayesinde görme imkanı buluyoruz. Bunun için bütün öğretmenlerimizi kutluyorum."

Kendilerini ödüle layık gören Kaymakam Citer'e teşekkür eden öğretmenler bu uygulamadan memnun olduklarını ifade etti. Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer'e eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden matematik öğretmeni Besey Esen ise şunları kaydetti:

"Kaymakamımız Sayın Dr. Huzeyfe Citer, Viranşehir'de eğitime büyük önem vermektedir. Yaşadığımız sıkıntılar olduğunda, kapısını çaldığımız Sayın Kaymakam bizleri geri çevirmemiş, bizlere her türlü desteği vermiştir. Okulumuzdan TÜBİTAK Matematik Olimpiyatlarında Türkiye 7. çıkardığımızda hem sevincimizi paylaştı hem de başarılı öğrencimize sınav önce maddi manevi desteği gösterdi. Sayın Kaymakamımıza tekrar teşekkür ediyorum."

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Kaymakam Citer, başarılı öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Viranşehir Hürriyet Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title