Haberler

Viranşehir'den Kısa Kısa

Viranşehir Bediüzzaman Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu'nda, Kutlu Doğum Haftası dolaysıyla bir etkinlik düzenledi.

ŞANLIURFA - Viranşehir Bediüzzaman Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu'nda, Kutlu Doğum Haftası dolaysıyla bir etkinlik düzenledi.

Hürriyet İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Okul Müdürü Vedat Arslan, etkinlikte yaptığı konuşmada, son zamanlarda Viranşehir'de Kutlu Doğum programlarının düzenlenip çeşitli etkinliklerle kutlandığını söyledi.

Etkinlik öğrencilerin ilahiler okuması ve gösterisiyle sonerdi.

Öğretmenler okul duvarlarını tuval yaptı

Viranşehir ilçesinde, 8 öğretmen, öğrencilere resim çizmeye sevdirmek için okul duvarlarına çizgi filim kahramanlarını çiziyor.

Hürriyet İlkokulunda görevli öğretmenler, okul duvarlarına Nasrettin Hoca, Şirinler, akvaryum ve ağaç resimleri çizerek çocukların hayat dünyasını zenginleştirmeye çalışıyor.

Okul müdürü Şerif Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada çalışmanın öğrenciler tarafından çok beğenildiğini söyledi.

Çalışmaların devam ettiğini belirten Yıldırım, "Yapılan çalışmalar ile okula canlılık kazandırdı. Öğrencilerimiz resim yapmaya da teşvik ediyoruz. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu, onların mutluluğu bizimde mutluluğum oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Viranşehir Hürriyet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title