Haberler

Viranşehir'de Yola Döşenen Bomba Patlatıldı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, karayoluna döşenen patlayıcı polis araçlarının geçişinden kısa süre sonra infilak ettirildi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, karayoluna döşenen patlayıcı polis araçlarının geçişinden kısa süre sonra infilak ettirildi. Yaralanan kimsenin olmadığı saldırı sonrası güvenlik güçleri operasyon başlattı.

Olay, akşam saatlerinde Viranşehir-Diyarbakır karayolunun 2'nci kilometresinde meydana geldi. Karayolu kenarına önceden döşenen patlayıcı, akşam saatlerinde polis araçlarının geçişinden kısa süre sonra patlatıldı. Yolda 3 metre genişliğinde çukur oluşmasına yol açan patlamada yaralanan olmadı. Patlamanın ardından polis yolu trafiğe kapatırken, bölgede de askerlerin desteğiyle operasyon başlattı. Patlayıcıyı döşeyenlerin bulunmasına yönelik operasyon devam edilirken, ulaşıma kapatılan yol ise yapılan çalışmanın ardından kontrollü olarak trafiğe açıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Viranşehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

mevlut direk:

ysk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title