Haberler

Viranşehir'de SHM Hizmete Açıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Şanlıurfa İl Müdürlüğü, Viranşehir ilçesinde sosyal hizmet merkezini hizmete açtı.

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezi açıldı.

Daha önce 6 tane sosyal hizmet merkezi açan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü buna bir yenisini daha ekleyerek bu sayıyı 7'ye çıkardı.

Viranşehir SHM açılışı ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, şuan Türkiye genelinde en çok Sosyal Hizmeti Merkezi açan kent konumunda bulunduklarını söyledi. Demirkol konuşmalarına şöyle devam etti: Merkez ve köylerde, ihtiyaç sahibi çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakınları, gaziler ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetlerin verilebileceği merkezde, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri Psiko-Sosyal Destek, aile danışma ve rehberlik hizmetleri de sunulacak."

Demirkol, Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezi'nin bölgede yaşanan sosyal hizmet ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacağını belirterek, merkezin Viranşehir için güzel projelere imza atacaklarına inandığını belirtti.

'DAHA ÖNCELERİ 6 İLÇEDE AÇILMIŞTI'

Daha önce 6 ilçede sosyal hizmet merkezi açtıklarını belirten Demirkol, "Eyyubiye, Karaköprü, Siverek, Harran, Ceylanpınar ve Suruç ilçelerinde kurulmuştu. Bu gün de bu seriye Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezini de bağladık. Önümüzdeki günlerde inşallah Allah nasip ederse merkez ilçe Haliliye'de de Sosyal Hizmet Merkezi açacağız. Dileğimiz bu tür merkezlerin tüm ilçelerde yaygınlaşmasıdır. Başta bakanlığımız olmak valiliğimize ve siyasilerimize şükranlarımı sunar, Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezimizin Viranşehir halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Murat Demirkol Viranşehir Şanlıurfa Türkiye Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title