Haberler

Viranşehir'de Okul Kundaklandı

Viranşehir- Ana sınıfının dış görüntüsü- Kundaklanan sınıfın içinde yanan malzemeler- Öğrencilerin yanan malzemeleri incelemesi - Okul çalışanın yanan malzemeleri kaldırması Şanlıurfa'da okul kundaklandı- Viranşehir ilçesinde kundaklanan ilkokunun bir sınıfındaki eğitim araç ve gereçleri zarar gördü Viranşehir ilçesinde kundaklanan ilkokulunun bir sınıfı kullanılmaz hale geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Viranşehir- Ana sınıfının dış görüntüsü- Kundaklanan sınıfın içinde yanan malzemeler- Öğrencilerin yanan malzemeleri incelemesi - Okul çalışanın yanan malzemeleri kaldırması Şanlıurfa'da okul kundaklandı- Viranşehir ilçesinde kundaklanan ilkokunun bir sınıfındaki eğitim araç ve gereçleri zarar gördü Viranşehir ilçesinde kundaklanan ilkokulunun bir sınıfı kullanılmaz hale geldi. Alınan bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, Hürriyet Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulunun bir sınıfını ateşe verdi. Çevredekilerin durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirmesi üzerine yangın, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.Yangında, sınıftaki eğitim araç ve gereçleri zarar gördü.Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Viranşehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title