Haberler

Viranşehir'de Kaymakamı Citer, Şanlıurfa Şampiyonu Olan Hentbol Takımını Ödüllendirdi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Kaymakamı Huzeyfe Citer, Okullararası hentbol müsabakalarında il birincisi olan Viranşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Lisesi) öğrencilerine hediyeler vererek ödüllendirdi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Kaymakamı Huzeyfe Citer, Okullararası hentbol müsabakalarında il birincisi olan Viranşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Lisesi) öğrencilerine hediyeler vererek ödüllendirdi.

Okullararası Hentbol Yarışmasında Şanlıurfa İl birincisi olan Viranşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Lisesi) öğrencileri Viranşehir Kaymakamı Dr.Huzeyfe Citer'i ziyaret etti.İlçe Milli Eğitim Spor Koordinatörü Süleyman Çelik, Viranşehir İbni-Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Sağlık Lisesi Okul Müdürü Ahmet Milli, Beden Eğitimi Öğretmeni Bünyamin Urtekin'in de bulunduğu ziyarette, öğrenciler başarı sevincini Kaymakam Citer ile başarılarını paylaştı. Turnuva hakkında bilgi veren Okul Müdürü Ahmet Milli, Şanlıurfa genelinde İl birincisi olup şampiyon olduklarını, fakat bölge elemelerinde ise şanssız bir şekilde elendiklerini söyledi. Bölge elemelerinde kaybetmiş olmalarının öğretmen ve öğrencileri daha da hırslandırdığını dile getiren Okul Müdürü Milli, daha iyi başarılar elde etmek için mücadelelerinin devam edeceğini kaydetti. İlçe Milli Eğitim Spor Koordinatörü Süleyman Çelik, ilçe olarak il genelindeki müsabakalarda çok iyi bir başarı sergilediklerin ifade etti. Bölge elemelerinde ise Batı illerinden rakiplerin olmasından dolayı iyi bir sonuç alamadıklarını kaydeden Çelik, "İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerden rakipler ile mücadele etmek zorunda kaldık. Bu illerden gelen sporcular hem imkanlar noktasında daha avantajlı hem de aldıkları spor eğitimi ile daha iyi durumdalar. İnşallah ilçede imkanlarımız artıyor. Sporcularımıza daha fazla imkan ve daha kaliteli eğitim vererek ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek ve Türkiye'ye tanıtacağız" dedi. Yapılan ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Citer ise "İnşallah almış olduğunuz bu başarı gelecek yıl daha da artarak devam eder. Yapmış olduğunuz bu tecrübe sizler için bir kazanım oldu. Kaybedilmiş bir şey olduğunu düşünmeyin. İl birincisi olmak önemi bir başarıdır. Bu küçümsenecek bir başarı değildir. Ama biz bu başarılarla yetinmiyoruz daha iyi başarılar elde etmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Şimdiden elde edilen başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyor, nice başarılara diliyorum" dedi. İlçedeki mevcut imkanlar dahilinde spor alanında çalışmaların yapılması için önemli ölçüde mesai harcandığını sözlerine ekleyen Kaymakam Citer, Gençlik Merkezi'nin hizmete girmesi ile ihtiyacın karşılandığı müjdesini verdi. Yapılan ziyaretin ardından Kaymakam Citer, takım oyuncusu öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Hediyelerin ardından Citer, takım ile hatıra fotoğrafı çektirdi - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Viranşehir Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title