Haberler

Viranşehir'de Kar Yağışı Hayatı Olmusuz Etkiledi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi'nde sabah saatlerinde başlayan ve halen devam eden kar yağışı ilçeyi beyaz örtüyle kaplarken, hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi'nde sabah saatlerinde başlayan ve halen devam eden kar yağışı ilçeyi beyaz örtüyle kaplarken, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı birçok köy yolunun da ulaşıma kapandığı bildirildi.

Viranşehir'de sabah başlayan kar yağışı, gün içerisinde etkisini artırarak devam etti. İlçe merkezinde günlük yaşamda aksamalara neden olan kar yağışı, kırsal kesimlerde etkisini daha fazla gösterdi ve çok sayıda köy yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. İlçe merkezinde esnaflar işyerlerinin önünü, vatandaşlar ise araçlarında biriken karları temizledi. Çocukların kar topu oynadığı ilçede, aksamaların yaşandığı Şanlıurfa-Mardin karayolunda trafik polisleri sürücüleri dikkatli olup, hız yapmamaları konusunda uyardı. Öte yandan, kapanan köy yollarını açmak için de çalışmalara başlandığı kaydedildi.

GÖRÜNTÜ LİSTESİ

-----------------------------

Viranşehir'de başlayan kar yağışı

Kar yağışı nedeniyle işyerlerinin önünü temizleyen esnaflar

Çocuklar kar topu oynaması

Genel ve detay görüntüler

(KJ: Haber - Kamera: Mustafa MERT - Şanlıurfa - DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Viranşehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title