Haberler

Viranşehir'de Hücre Evine Operasyon: 4 PKK'lı Ölü (3)

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDIŞanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, polisin düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirilen 4 PKK'lı teröriste yardım ettiği gerekçesiyle 10 kişi gözaltına alındı.

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, polisin düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirilen 4 PKK'lı teröriste yardım ettiği gerekçesiyle 10 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Valiliği, dün gece teröristlerin etkisiz hale getirildiği operasyona ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, teröristlerin etkisiz hale getirildiği evde tüfek, tabanca, el bombası ve patlayıcı ele geçirildiği vurgulanarak şöyle denildi:

"03.12.2016 günü 20.50 sıralarında Viranşehir İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Demirciyolu No: 143 sayılı yerde alınan ihbar üzerine emniyet güçlerince bahse konu adrese gidilmiş, PKK/KCK Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca emniyet güçlerine ateş açılmış, bunun üzerine çıkan çatışmada dört (4) örgüt mensubu mühimmatları ile birlikte ölü ele geçirilmiştir. Olay yerinde yapılan incelemelerde; 1 adet roketatar silahı ve bu silaha ait çok sayıda başlık ve sevk motoru, 1 adet AK-47 Kalaşnikof marka otomatik tüfek ve bu silaha ait mühimmatlar, 1 adet M-16 marka otomatik tüfek ve bu silaha ait mühimmatlar, 4 adet tabanca ve bu silaha ait mühimmatlar, 5 adet el bombası, Saniyeli fitil ve El Yapımı Patlayıcı anahtar sistemleri A4 plastik patlayıcı, Pil ve elektrikli kapsüller, 2 adet hücum yeleği, 1 adet sırt çantası, Eylem keşif çalışmalarında kullanılan fotoğraf makinası, hafıza kartı ve keşif notları elde edilmiştir. Ayrıca PKK/KCK Bölücü Terör Örgütü Mensuplarına yardım ve yataklık yaptığı değerlendirilen 10 kişi gözaltına alınmış, gerekli adli tahkikatlar devam etmekte olup firarilerin yakalanması için çalışmalar devam etmektedir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Viranşehir Şanlıurfa PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title