Haberler

Virajı Alamayan Kamyon Devrildi

Güncelleme:

Okmeydanı Darülaceze caddesi bağlantı yolu üzerinde ki viyadükte virajı alamayan harç pompa kamyonu devrildi.

Kaza akşam saat 21.30’da Okmeydanı, Darülaceze Caddesi bağlantısında bulunan viyadük üzerinde meydana geldi. Engin Demir’in kullandığı 74 DA 295 plakalı harç pompa kamyonu virajı alamayarak yan yattı. Araçta bulunan sürücü Engin Demir ve yanında oturan arkadaşı yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralıları yan yatan araçtan çıkartarak ambulansa taşıdı. Yaralılar buradan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çevrede bulunan vatandaşlardan Muharrem Şahin,”Kamyon viraja hızlı girmiş. Zaten viraj keskin bir viraj. Bütün sürücüler burada kaza yapıyor, daha öncede burada kaza oldu. Bizde köşede beklerken kamyonun yan yattığını gördük. Ses çıktı, sesle beraber bir geldik ön camı kırık içeride iki kişi vardı. Şoförün sağ kolu kırılmış yanında ki arkadaşında bir şey yoktu.” dedi. 

Araçta ki yaralıların kaldırılmasının ardında yan yatan kamyonu yoldan kaldırmak için çalışmalar başladı. Cadde yaklaşık 3 saat trafiğe kapatılırken, kamyon olay yerine gelen vinç sayesinde yoldan kaldırıldı. Olası bir kazanın yaşanmaması için belediye ekipleri yolda kumlama çalışması yaptı. Trafiğe kapatılan yol temizleme çalışmalarının ardından tekrar trafiğe açıldı.  

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Engin Demir Darülaceze Okmeydanı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title