Haberler

Vildan Atasever'den Eski Eşine Manidar Paylaşım

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Vildan Atasever, Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu İsmail Hacıoğlu önceki akşam Duygu Kaya Kumarki ile evlendi. Damadın nikah memurunun sorusuna "Tüm yalnızlığımla evet" yanıtı vermesi dikkat çekti. Vildan Atasever'in ise Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı sözler akıllara ''eski eşine gönderme yaptığını'' getirtti.

1 YIL SONRA TEKRAR EVLENDİ

5 yıllık eşi Vildan Atasever'den 21 Ocak 2015 tarihinde boşanan İsmail Hacıoğlu, boşanmadan 1 yıl sonra yeniden nikah masasına oturdu. Hacıoğlu, ikinci evliliğini yaptığı sırada Vildan Atasever de Fransa'nın doğusunda bir komün olan Vesoul'daydı.

''YÜREKTE YAŞANMAZSA GÖZ GÖRÜNENİ NEYLESİN''

Buradan bir paylaşım yapan güzel oyuncu, altına Mevlana'nın şu sözünü yazdı: "Yürek sağırlaşmasın, körleşmesin, dermansız kalmasın ki; seni görsün, seni duysun. Yürekte yaşanmazsa, göz görüneni neylesin? Gönül hissetmezse, kulak duymuş neylesin? Kalp sevmedikçe, el dokunmuş neylesin!"

Atasever'in bu sözleri eski eşine gönderme olarak yorumlandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İsmail Hacıoğlu Vildan Atasever Duygu Kaya Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

cenk nekılsınMobil-ANDROID:

Ismail Hacıoğlunun tüm filmleri güzel özel hayatları beni ilgilendirmez

27
12
yanıtYanıtla
MERDA:

domates biber almış başını gidiyor pazara çıkamıyoruz asgari ücretlisi. , taşeronu , emeklisi alım gücümüzü akp yok etmiş gelde gel hele gelde sen boşanma . . . . . ev geçinmez bu devirde en iyisi bekarlık evliysen bitane bekarsan bintane. . .

16
21
yanıtYanıtla
hhahahaha:

Bilgisayarın başında, 2000 TL lik telefonla burda gezeceğine gid çalış.

yanıt20
yanıt10
ecdad:

senin ayligin 4000 olsa bile gecinemezsin . . . haaaa sen becerikli degilsen degil TÜRKIYEde KATAR gibi zengin ülkede bile beceremezsin . . . yürüüüü

yanıt0
yanıt0
İsimsizMobil-IOS:

Vildan, Bu fırlatma seni hak ediyormu? hadi bir düşün!!!

24
3
yanıtYanıtla
recepabi:

Kiro kilikli herifte ne bulurlar ? İnsanin boyle karisi olsa pamuklarda saklar. .

23
3
yanıtYanıtla
kadınca his:

İçimden Vildan hn için her zaman derin sezgi ve duygu sahibi diye düşündüm. Bir kadın olarak doğru yanlış bilemem. Biten evliliğinden duygusal yarayı Vildan hanım almış zannediyorum. Yüzü gibi şansı güzel olsun inşallah

19
2
yanıtYanıtla
hdp:

bu 2 sewgiliyi hdp ayırmıstır

4
16
yanıtYanıtla
Ata sözü''de Nafile !:

merhaba, ya böyle Vildan gibi Güzel KIZ, önüne gelen hainler''e böyle bedava verirse. zaten Ergenekon zalim firari SAVCILAR''da önüne gelene bedava hapis ! veriyordular felaket.

9
10
yanıtYanıtla
benceMobil-ANDROID:

Vildan guzel tatlı ve alımlı adamın yeni eşi çok itici ve hiç yakismiyorlar. ama yinede haklarında hayırlısı olsun

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title