Haberler

İntihar eden 50 yaşındaki adam "eşcinsel kaset" kurbanı çıktı

Güncelleme:

Karabük'te, intihar eden 50 yaşındaki Salim Akgün'ün, erkek arkadaşıyla ilişki görüntüleriyle kendisine şantaj yapıldığı için intihar ettiği ortaya çıktı.

Karabük'te, dün akşam evde kendini asarak yaşamına son veren 50 yaşındaki Salim Akgün'ün, erkek arkadaşıyla ilişkiye girerken çekilen görüntülerle kendisine şantaj yapıldığı için intihar ettiği ortaya çıktı.

6 ÇOCUK BABASI ARKASINDA NOT BIRAKARAK İNTİHAR ETTİ

Eflani İlçesi'ne bağlı Çalı Kahvesi Köyü'nde yaşayan evli ve 6 çocuk babası TIR şoförü Salim Akgün, dün akşam saatlerinde Karabük'te bir arkadaşına ait evde kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi. Arkadaşının haber vermesiyle gelen polisin yaptığı incelemede Akgün'ün, intihar etmeden önce not bıraktığı belirlendi.

ERKEK ARKADAŞIYLA GİRDİĞİ İLİŞKİNİN GÖRÜNTÜLERİ GİZLİCE ÇEKİLMİŞ

Akgün'ün notta, 28 yaşındaki Emre Ö. ile ilişkiye girerken 45 yaşındaki Ergün Ö.'nün gizlice görüntülerini çektiğini ve bu görüntülerle kendisini tehdit edip 2 bin liralık senet imzalatarak şantaj yaptıklarını ileri sürdü. Akgün'ün, intiharından sorumlu tuttuğu Emre Ö. ve Ergün Ö. polis tarafından gözaltına alındı.

BAŞKA BİR KİŞİYE DAHA AYNI ŞEKİLDE ŞANTAJ YAPMIŞLAR

Emniyete götürülen zanlıların, daha önce de aynı yöntemle İ.A'ya şantaj yaptıkları belirlendi. 2 şüpheli, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Salim Akgün'ün cesedi ise otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabük Eflani Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (66)

ibrahim:

bazı eşcinsellerde doğuştan hem penis hem vajina oluyor. türkiyede bile bir köyde herkes böyleymiş. haberlere çıktı hatta çoğu köyü terk etmiş cinsiyet değiştirme amletiya olmuştu. şimdi asıl soru: madem günah allah bunları neden böyle yarattı yoksa onlar mı tercih etti böyle olmayı?

8
48
yanıtYanıtla
müslüman Mobil-ANDROID:

gay da bir insansa ben o insanliktan nefret ediyorum yaziklar olsun HDP yeki bu 'tür yaratıkları basimiza insan yapti

29
16
yanıtYanıtla
iSTANBULLU:

Hdp nin istediği sistem gay lere lezbiyenlere özgürlük diye bağırıp duruyordu. Alsana özgürlük

32
10
yanıtYanıtla
ÜzgünmobilWeb@haberler.com:

7:81 - Çünkü siz kadınları bırakıp da şehvetle erkeklere gidiyorsunuz. Belki de siz haddi aşan bir kavimsiniz.

38
3
yanıtYanıtla
drmobilWeb@haberler.com:

Insanlarin cinsi egilimleriyle dalga gecmeyin.her 1000 bebekten biri cift cinsiyetli doguyor.cevresel faktorler en buyuk etken.bunlar buyuyunce ne olacak Sapik mi

31
7
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Hdp nin istediği sistem gay lere lezbiyenlere özgürlük diye bağırıp duruyordu. Alsana özgürlük

16
18
yanıtYanıtla
Huzur içinde uyu SALİM AKGÜN.mobilWeb@haberler.com:

İnsanın Cinsel tercihinin farklı olması DÜNYAYI ÇİVİDEN ÇIKARIYOR. OYSAKİ HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR. BİR ÇOK MASUM İNSAN DİN UĞRUNA ÖLDÜRÜLÜRKEN BUNUN ÇİVİ ÇIKMAMIŞ OLUYOR. VE BUNA ZAFERLE BAKILIYOR. BEN İNSANLARIN KATLEDİLMESİ YERİNE BİN KERE CİNSEL TERCİHİ FARKLI OLSUN KABULUM. HİÇ OLMAZSA ONLAR İNSAN OLMASINI BİLİYOR. HUZUR İÇİNDE YAT SALİM AKGÜN... :

7
27
yanıtYanıtla
Yarım porsiyonMobil-IOS:

Cinsel tercih bir sapkınlıktır Bunu kabullenmeseniz bile gerçek olan budur. oylar HDP ye inadına

4
28
yanıtYanıtla
Cahiller:

Bilip bilmeden konuşan cahildir. Sizin gibi. . Eşcinsellik doğuştandır, tercih değil. Siz eşcinsellerir yadırgar ve dışlarsanız, onlarda böyle evlenip sonrasında gizli gizli ilişkiye girer. 6 çocuğun ve bir dulun tek basına kalmasının sebebi sizlersiniz. . Günahi da size. .

12
16
yanıtYanıtla
y8mobilWeb@haberler.com:

Tövbe Yarabbim. Allahım şu dünyada duymadığımiz aklımizin almadığı olay kalmadı herhalde.6 çocuklu 50 yaşında adam allah allah yani insanın allah rahmet eylesin diyesi gelmez.bu ne ya allahım bütün pisliklerden kız olsun erkek olsun evlatlarımizi koru Yarabbim. Aklım almıyor .bide gururdan bahsediyorsunuz.rezalet çoluğu çocuğu aklı eriyorsa duyacak onlar ilerde bu psikolojiyle toplumda nasıl bireyler olacaklar

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title