Haberler

Victoria's Secret Melekleri'nden Nefes Kesen Dans

Güncelleme:

Güzellikleriyle kendilerine hayran bırakan Victoria's Secret Melekleri, yeni iç çamaşırı kampanyası için kamera karşısına geçti.

Yeni iç çamaşırlarının tanıtım kampanyası için kamera karşısına geçen Victoria's Secret Melekleri'nin dans ettiği çekimlerde model Candice Swanepoel, Elsa Hosk ve Jasmine Tookes yer aldı.

ŞEMSİYELER ÜCRETSİZ

Bahar kampanyası için klip çeken melekler görüntülerde şemsiyeleri ile dans ediyor. Seksi çamaşırlarının üzerinde şeffaf yağmurluk bulunan modellerin elinde, yeni sezon şemsiyeleri var ve müşteriler bu şemsiyeleri ücretsiz alabilirler. Tanıtım kampanyasının çekimlerinde meleklere Candice Swanepoel öncülük ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Candice Swanepoel Magazin Haberler

500

Yorumlar (47)

Iron Man:

Abi bee su Candice''e hastayim :)

4
290
yanıtYanıtla
malatyalı rıfat:

bunlardan birisi bana gel desin, gel rıfat desin. karımı boşarım çocukları takarım koluna haydi babanın evinin yoluna derim. şeytan görsün bir daha. ama yok çağıran yok beni. ben çok acılıyım arkadaşlar. inanın bunlardan biri beni çağırsın herşeyi bırakıp gitmezsem adam değilim

3
216
yanıtYanıtla
tuğba:

ilk resimdeki kadının boyu ve yüzü benimkiyle aynı hatta ben daha güzelim en azından estetiğim yok, biraz fazlalığım var oda iki düşük üç doğumdan sonra normal. 35 kilo nedirki istesem iki ayda veririm ama ben doğal kalmayı tercih ederim

4
121
yanıtYanıtla
reissMobil-ANDROID:

Evdeki hanıma laf eden şehirli ayılar önce bi dönüp aynaya bakın. namuslu eş nasip etmiş Allahım. daha ne istersiniz

117
1
yanıtYanıtla
DES:

Ahhaann nefesim kesildii nefes alamıyorumm imdaaatttt!!!!!!!!!!!!

0
110
yanıtYanıtla
AkıncıBeyimobilWeb@haberler.com:

Avrupanın çıplak tenleri ile evdeki eşini bir tutan onları öven mahluklar erkeklik ayakta işemek degil.Edepte hayada kadınlıkta Türk kadınlarına mahsustur en güzeli olsa ne yazar Edep yoksa.Boya makyaj ile olmaz bir kadına yakışan en güzel süs Edep ve İffettir tabi eşini kıyaslayana ne denir insancık erkekcik desem az kalır.Yüce Rabbim kadınında erkeğinde iffetli namuslusunu nasip etsin âmin.

54
47
yanıtYanıtla
BABAHAKKI:

Lima''sız Victoria''s Secret , salçasız çorbaya benzer.

82
3
yanıtYanıtla
ahmet:

ulen güzel olsalar kaç yazar bunlarda insan bunlarda yer içer . . . . . . ) bunlarda kokar hatta bence daha pisler ekrandaki hallerine bakmayın bence ben istemem şahsen ne güzeller var ülkemde kurban olim memleketin güzellerine hem dürüst hem temiz hem inançlı bizim insanımız.

14
69
yanıtYanıtla
..mobilWeb@haberler.com:

Ne meleği şeytanlar bunlar

7
67
yanıtYanıtla
HAYDAR:

ALLAHIM BENİ NEYLE SINIYORSUN ? BİR EVDEKİ UN ÇUVALI MAYMUN KILLISI EŞİME BAKIYORUM BİR BUNLARA BAKIYORUM. BEN ÖLMÜŞÜM

5
64
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title