Haberler

Vıaport Marına Cup'ta Yelkenler Yine Fora

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, Viaport Marina Cup ile yelken tutkunlarını bu yıl da ağırlamaya hazırlanıyor.

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, Viaport Marina Cup ile yelken tutkunlarını bu yıl da ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye'nin en yeni marinası Viaport Marina, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) tarafından düzenlenen Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışları'nın ana sponsoru oldu.

2 Nisan'da Moda'dan verilecek start ile birlikte 4 etapta tamamlanacak yarışın 1 Mayıs'taki büyük ödül töreni Viaport Marina'da düzenlenecek. Yarışın ilk ayağında, 2 Nisan Cumartesi günü Moda'dan verilecek startın ardından yatlar 18 deniz millik yarışı Viaport Marina önündeki finiş hattında tamamlayacaklar. İkinci ayağı 9 Nisan'da Tuzla parkurunda 2 adet şamandıra yarışının takip ettiği serinin ödülleri gün sonunda yapılacak barbekü partisinde sahiplerini bulacak. 2 Nisan - 9 Nisan arası tekneler Viaport Marina'da ücretsiz konaklayabilecek.

BÜYÜK ÖDÜL TÖRENİ 1 MAYIS'TA

Son ayağı 30 Nisan'da yine Moda-Viaport Marina coğrafi rotasında yapılacak yarış 1 Mayıs'ta Tuzla parkurunda yapılacak bir adet şamandıra yarışıyla tamamlanacak. III. Ayak yarışlarının ve serinin ödülleri 1 Mayıs'ta yapılacak kokteylde verilecek. Dereceye giren teknelerden birinciye Viaport Marina'da çekme-atma ve 3 günlük kara park, ikinciye 15 günlük kara park ve üçüncüye 10 günlük kara park hediyelerinin yanı sıra ekipleri sürpriz hediyeler de bekliyor olacak.

İSTANBUL YARIŞ FİLOSU VİAPORT MARİNA'DA

Viaport Marina Cup'ı bir gelenek haline getirmek istediklerini kaydeden Viaport Marina Müdürü Mehmet Tunç, "Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Viaport Marina Cup organizasyonuyla yat yarışına adımızı vermekten ve İstanbul yarış filosunu marinamızda ağırlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yarışçıların ailelerini de Viaport Marina'da vakit geçirmeye ve bünyemizde bulunan Via Sea Tema Park'ımızda eğlenceye davet ediyoruz" diye konuştu.

SOSYAL YAŞAMLA, DENİZİ KUCAKLAYAN MARİNA

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, 750 yat kapasiteli marinasıyla İstanbul'un en yeni marinası olma özelliğini de taşıyor. Viaport Marina'da alışveriş adası, Avrupa'nın en hızlı roller coaster'larının içerisinde bulunduğu ViaSea tema park, akvaryum ve otel de bulunuyor. Sosyal yaşamın merkezi olan Viaport Marina'da yıldönümüne özel kampanyalar ve avantajlı hizmetler de sunuluyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 1 Mayıs Tuzla Moda Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title